Zabava

"Dalila je dobila otkaz" Anđela Đuričić raskrinkala Dragojevićku (FOTO)

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević neko vrijeme radila je kao voditeljka, a kako se prvobitno pisalo, ona je dala otkaz.

"Dalila je dobila otkaz"  Anđela Đuričić raskrinkala Dragojevićku (FOTO)
FOTO: DALILA_DRAGOJEVIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Njena koleginica, Anđela Đuričić, održala je lajv na društvenoj mreži Tik Tok, gdje je otkrila da Dalila nije dala, već je dobila otkaz.

– Sve što ja znam jeste da je Dalila dobila otkaz, znate da je danas naš direktor objavio vezano za TikTok, da ljudi koji “giftuju” i koji rade te mečeve neće moći od 1. septembra više da se bave time jer nije u skladu sa firmom. Tako da to je to, ona je poslije toga dobila otkaz, očigledno je izabrala TikTok, a ne svoj posao i okej, ja nemam ništa sa tim i mene to ne zanima. To je sve što znam i ne bih više pričala na tu temu, ne bih da se miješam u njihove radne odnose, to nije moja stvar – poručila je Anđela u svom obraćanju.

Inače, kako saznajemo navodno će se i Dalila Dragojević, koja se proslavila kroz rijaliti programe, takođe biti jedan od učesnika “Elite”, pored Marka Đedovića i Milene Kačavende, koji su već potvrdili ulazak.

– Dalila je, kao što ste mogli vidjeti juče dala otkaz na Hajpu jer je voditeljima bilo zabranjeno da putem Tik Toka zarađuju. Čim je čula za to, odmah je donijela odluku da digne ruke od voditeljske karijere – počinje izvor i dodaje da Dalila navodno planira da uđe u sedmu sezonu rijalitija:

Pročitajte još

– Kao što ste juče mogli i vidjeti u njenom objavi, ona je napisala: “Još dugo ćemo se gledati”. A kako trenutno nema priliku da se bilo gdje drugo ekranizuje, odlučila je da ponovo uđe u rijaliti jer ona vodi medije i da je stalno u centru pažnje. Shvatila je i da može dodatno da profitira. Ovo je njena slamka spasa- tvrdi izvor blizak starleti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu