Zabava

DRAMA JELENA-DUŠKO-OGNJEN NE JENJAVA Ovako je počela ljubavna priča koja je region PODIGLA NA NOGE

Fudbaler Duško Tošić pjevačici Jeleni Karleuši, svojoj supruzi, oduzeo je mobilni telefon u kom je otkrio prepisku sa drugim mušakrcem. To se desilo na samom početku 2019. godine, tačnije 3. januara, a od tada, pa sve do danas, porodična drama ne jenjava.

DRAMA JELENA-DUŠKO-OGNJEN NE JENJAVA Ovako je počela ljubavna priča koja je region PODIGLA NA NOGE
Foto: Uroš Arsić/Instagram/RAS S SRBIJA

Jelena je sinoć na svom nalogu na društvenoj mreži tviter rekla da je ovo kraj i oprostila se riječima: “Ovo je posljednji put da sam se oglasila. Zbogom.”

A prije Jeleninog oproštaja prethodila je velika drama u porodici Karleuša-Tošić koja traje dvije sedmice.

Ovako je sve teklo.

Duško je posumnjao da se Jelena dopisuje sa drugim muškarcem izbila je svađa, oduzimanje telefona i njegovo saznanje za cijelu prepisku supruge sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Poslije toga sve je isplivalo u javnost, a Duško je fudbalera iz BiH pozvao da se sretnu i riješe problem koji imaju, što je Vranješ odbio.

Čekajte, je l vi mislite da se ja plašim nekoga?! – rekao je Ognjen Vranješ na šta mu je Duško odgovorio: “Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je!”

Pročitajte još

Duško je malo poslije toga objavio porodičnu fotografiju na kojoj su on i Jelena sa djecom ispod koje je stavio tri srca, a na to mu je supurga odgovorila: “Volim te”.

– Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rješava problem svoje žene – poručio je Ognjen Vranješ mužu Jelene Kartleuše, a Duško mu je na to poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu, da će ga polomiti, kao i da neće smjeti da izađe na ulicu.

Duško je zatim došao do saznanja da je Ognjen bio na Jeleninom nastupu i na nju potrošio 20.000 evra, ali se tim povodom nije oglašavao.

Poslije toga su osvanule Jelenine eksplicitne fotografije, a Duško je na to reagovao kako može samo neko ko ima debele živce.

– Šta da kažem, bićemo još jači, a g**** neka k***** – kratko je rekao Tošić za domaće medije.

Poslije niza prepiski koje su isplivale u javnost kao i fotografija koje je objavila njegova supruga, a na kojima se vidi polni organ Ognjena Vranješa Duško je ćutao.

Nije reagovao ni kada je Jelena rekla da ima karakterističan mladež na svom polnom organu za koji zna njen suprug.

Duško je u međuvremenu bio prozivan od strane bosanskog fudbalera, a u vezi sa prepiskama između njega i Jelena Karleuše gde je konstanto govorio: “Pitajte gospođu Tošić i gospodina Karleušu”.

A onda je Jelena otputovala u Kinu kod svog muža i objavila fotografiju na kojoj se vidi Duško sa djecom. Trenutno se tamo nalazi cijela porodica, piše Blic.