Društvo

GOJAZNOST "NERVOZNOG STOMAKA" Ako se ne pozabavite ovim problemom, nikada nećete skinuti salo

Višak hrane i nezdrava ishrana je samo jedan od razloga gojaznosti. Ukoliko se pravilno hranite, a mučite muku s kilogramima, onda sigurno postoji neki drugi uzrok gojaznosti.

GOJAZNOST "NERVOZNOG STOMAKA" Ako se ne pozabavite ovim problemom, nikada nećete skinuti salo
FOTO: SHUTTERSTOCK

U literaturi se nalaze još 5 razloga zbog kojih dobijamo dodatne kilograme. Jedan od njih je povezan sa stresom i označava se kao gojaznost „nervoznog stomaka“.

FOTO: SAFFRANEX
FOTO: SAFFRANEX
Saffranex

Stres reaguje na naš nervni sistem, koji šalje signal nadbubrežnim žljezdama, koje otpočinju sa lučenjem kortizola, tzv. “hormona stresa”. Ukoliko je njegova povećana produkcija dugotrajna i gotovo svakodnevna, neizbježno ćemo osjetiti negativne posljedice – povišen šećer u krvi, povišen pritisak itd. Pojačano lučenje kortizola povezuje se sa skladištenjem masnih naslaga. Mnogi fitnes intruktori upozoravaju da se nikada nećete riješiti sala ako se ne pozabavite stresnim situacijama.

Takođe, smatra se da osobe koje imaju gojaznost „nervoznog stomaka“ praktikuju čest unos slatkiša i „grickalica“. Ukoliko ste primijetili postepeno povećavanje kilaže, a da pri tome niste mijenjali svoj životini stil, vrlo je moguće da zbog stresa imate gojaznost „nervoznog stomaka“.

FOTO: SAFFRANEX/PROMO
FOTO: SAFFRANEX/PROMO
Osobe pod stresom češće jednu slatkiše i grickalice

Šafran je vijekovima poznat kao prirodni antidepresiv, a možete ga konzumirati svakodnevno u vidu kapsula Saffranex, koje su prirodan dodatak ishrani. Suzbijaju sve simptome stresa, a u sebi sadrži isključivo prirodne sastojke – šafran i kompleks citrusa, proizvedeni u Francuskoj, Sinetrol®Xpur – grejpfrutcrvena i slatka pomorandža i kofein iz sjemena guarane, koji studijski potvrđeno doprinose i gubitku kilograma i dodatnoj energiji.

Kliknite ovde ako želite da smršate sa 100% prirodnim kapuslama Saffranex.

FOTO: PROMO
FOTO: PROMO
13,5 kg manje - rezultati korištenja Saffranex kapsula

Na odobrenoj deklaraciji za preparat Saffranex se nalazi da su kliničke studije, spovedene na zdravim osobama s prekomjernom težinom, pokazale povoljan efekat sastojaka Sinetrol®Xpur na gubitak masti u predjelu stomaka i bokova.

FOTO: PROMO
FOTO: PROMO
100% prirodno i bezbjedno za upotrebu, prim. mr sc. med. dr Goran D. Ilić

Riješite se „nervoznog stomaka“ i viška kilograma pomoću Saffranex kapsula. NARUČITE – iskoristite PROMO cijenu za dvije bočice putem sajta www.saffranex.ba ili pozivom na broj – 033 975 680!

A.E.