Banjaluka

IZ EKO TOPLANA PORUČUJU "I pored vanredne situacije redovno isporučujemo toplotnu energiju"

Suočeni sa trenutnim okolnostima u vanrednoj situaciji koja nas je sve zadesila tokom pandemije virusa COVID-19, uprkos brojnim problemima i poteškoćama, Eko toplane uredno isporučuju toplotnu energiju, saopšteno je iz ovog preduzeća.

IZ EKO TOPLANA PORUČUJU "I pored vanredne situacije redovno isporučujemo toplotnu energiju"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Kao za sve davaoce komunalnih usluga i ostale privredne subjekte, tako i za nas, ovo je veoma težak period u kojem vodimo bitku sa problemima u vezi sa likvidnošću, organizacijom lanca snabdijevanja, kao i samom proizvodnjom i isporukom toplotne energije na području Grada Banjaluka. Bez obzira na sve probleme sa kojima se suočavamo, ulažemo maksimalne napore kako bi sistem daljiskog grijanja funkcionisao u vanrednim okolnostima – rekli su u Eko toplanama.

Napomenuli su da su Eko toplane, u skladu sa naredbama nadležnih institucija, na vrijeme uvele sve potrebne mjere i ograničenja koja se odnose na socijalne kontakte u okviru preventivnih mjera na suzbijanju korona virusa, kao i mjere koje se odnose na unutrašnju organizaciju i zaštitu naših zaposlenih.

– Vjerujemo da ćemo uz maksimalna zalaganja i razumijevanje svih zaposlenih u Eko toplanama, nadležnih institucija i cijenjenih korisnika zajedno prevazići ovu teško situaciju koja nas je zadesila i odgovornim i samosvjesnim ponašanjem svakog pojedinca izaći kao pobjednici – poručili su iz ovog preduzeća.

Dodali su da se korisnici za sve potrebne informacije mogu obratiti putem brojeva telefona navedenih na  web stranici www.ekotoplanebanjaluka.com, besplatne info linije 0800 502 12, kao i putem email-a [email protected]