Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“JA ĆU DA UMREM” Dunja Ilić pokušala je da se ubije, a njen život obilježili su SKANDALI

Hronika
Autor:

Foto: Instagram

Bivša pjevačica Dunja Ilić (28) objavila je sinoć potresan video, u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lijekova.

Dunja, koja posljednjih godina živi u Italiji, rekla je, između ostalog, kako je zlostavljana od pete godine, a nakon emitovanja klipa policija joj je upala u stan i u nesvjesnom stanju prevezena je u bolnicu.

– Ja ću da umrem kroz sat vremena, nisam trenutno ni na čemu, ni u depresiji. Moj život vuče mnogo više od toga. Ja sam zlostavljana od svoje pete godine – rekla je u snimku i dodala: “Ja nemam razloga da lažem, jer ću biti mrtva poslije ovoga.”

Dunja se nalazi u bolnici, dok su javnosti poznati mnogi skandali koje je pravila u godinama koje su za nama.

Rođena je u Beogradu, u imućnoj porodici, a, kako je sama isticala, imala je sve što je poželjela, poslugu i vozače, ali je često kao dijete bila usamljena. Roditelji su je, po pjevačicinom priznanju, često zanemarivali.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u cijelu bocu žestokog pića dnevno. Škole i odjeljenja sam mijenjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno. Kada sam imala 22 godine moj otac je bankrotirao – rekla je Ilićeva jednom prilikom.

Ona je priznala da su joj opijati, pića i cigarete uništili glas i karijeru. Iza sebe ima brak koji je trajao samo tri nedelje, a sa narednim partnerima se često fotografisala naga i u eksplicitnim pozama.

Promenila je veru i prešla u islam, a 2017. godine objavila je da joj je tadašnji momak preminuo zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

– Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica, i mene je samo pola. To g**** te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Spavaj mirno, oko moje najljepše, ja sam od noćas udovica – napisala je Dunja tada.

Godinama se javno svađala sa majkom, koja se svojevremeno razvela od Dunjinog oca. Poručila joj je bila da bi trebalo da je bude sram u ime svih majki i da nije zaslužila ni psa, dok je za oca isticala da joj je mnogo pomogao na početku karijere.

Imala je problema i sa zakonom, budući da je hapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Prije dvije godine objavila je bila potresnu poruku na društvenim mrežama.

– Sjećam se kad sam spavala na ulici, bez hrane i novca, slomljena i mnogo uplašena. Sjećam se bolnice, čudnih snova i stanja kada sam bila polumrtva. Sjećam se roditelja koji plaču. Sve je to bilo prije samo godinu dana. Sada stojim pored mora, u lijepoj odjeći, prijatelji su mi na telefonu, imam posao i život mi je pod kontrolom – poručila je tada Dunja, koja se iz Srbije odselila u Napulj.

Početkom godine na jednom sajtu za odrasle isplivao je njen eksplicitni snimak, dok je osobi koja stoji iza sporne objave poručila da je “mrtav čovjek koji hoda”. Jedno vrijeme je živjela u Prištini, a tvrdila je da je tamo pretučena jer je Srpkinja.

– Zato što volim Srbiju! Ako, ajmo dalje, nema vaših batina da me uplaše! A ljudi neka vide! Crno na bijelo! – navodila je tada, uz slike na kojima se vide povrede.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO