Digitalna Srpska

LUKSUZAN MODEL Ajfon 15 Pro ukrašen vikinškom strijelom, a košta pravo malo bogatstvo

"Caviar" je predstavio kolekciju prilagođenih Ajfon 15 Pro modela, u kojoj je najznačajniji model ukrašen vikinškom strijelom, a njegova cijena premašuje 9.000 dolara (oko 9.000 evra).

Čovjek drži u ruci Ajfon
FOTO: BALKAN TECH/YOUTUBE/SCREENSHOT

Rijetki materijal

Serija sadrži premijum materijale kao što su čisto zlato od 24 karata, kovane kompozite tamnozelenih i plavih boja, i veoma očekivani titanijum kao materijal kućišta.

“Caviar” je luksuzni brend sa sjedištem u Dubaiju, poznat po spoju impresivnog dizajna, rijetkih materijala i najnovije tehnologije. 

Ovog puta, “Caviar” je našao inspiraciju u nordijskoj mitologiji. Nova serija prilagođenih Ajfon uređaja oživljava koncept muževnosti i dinamičnosti kao znak ljubavi prema Epl gedžetima.

Pročitajte još

Vodeći model “Versus” kolekcije je Ajfon 15 Pro Maks Viking ukrašen fragmentom vikinške strijele. Njegovo kućište je napravljeno od kovanog karbona sive boje, preuzetog iz proizvodnje “Lamborghini” sportskih automobila. Panel je dekorisan s 24-karatnim zlatnim okvirima, tako da cijela kompozicija podsjeća na konture kacige.

Plava i zelena

Jedan od ključnih elemenata ove serije prilagođenih Ajfon 15 modela su opcije boja, sa plavim (Nord), zelenim (Verdant), crnim (Windstorm) i sivim (Viking) elementima. Ljubitelji Epl brenda su nestrpljivo čekali Ajfon 15 Pro u svijetlim bojama, međutim ova serija se ne može time pohvaliti. “Caviar” je ispravio situaciju praveći prilagođene varijante sa elementima od kovanog karbona u plavoj i zelenoj boji, prenosi Avaz.

Pored toga, dizajn ove serije prilagođenih Ajfon 15 Pro modela podsjeća na kacige koje pripadaju različitim historijskim periodima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije