Digitalna Srpska

NAJVAŽNIJA POBOLJŠANJA Stiglo novo ažuriranje Ajfona, a evo šta sve donosi

Skoro tri mjeseca nakon što je Ajos 17 stigao na uređaje, dobili smo i novo veliko ažuriranje - Ajos 17.2, koji donosi mnogo više promjena nego njegov prethodnik.

Čovjek drži u ruci Ajfon
FOTO: BALKAN TECH/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ne bi trebalo da bude previše teško da znate da li vaš uređaj podržava novu Ajos verziju ako imate Ajos 17, bez problema bi trebalo da možete da ga nadogradite i na 17.2 varijantu.

Ukoliko i dalje nemate Ajos 17, možete da ga isporbate ukoliko je vaš telefon Ajfon XS, Ajfon XR ili noviji model.

Pročitajte još

Prije svega, Ajos 17.2 donosi aplikaciju “Journal”, za koju se Epl nada da će kod korisnika stvoriti naviku da vode zapise o svojim aktivnostima.

Dalje, neka od najvažnijih poboljšanja odnose se na “Action Button” (stiže “Translate” opcija za Ajfon 15 Pro i Ajfon 15 Pro Maks), zatim na kameru (poboljšanje za telefoto kameru u domenu brzine fokusa kada se fotografišu mali udaljeni objekti na Ajfon 15 Pro i 15 Pro Maks), kao i na poruke (brzo dodavanje stikera, kodovi za verifikaciju kontakata), prenosi B92.

Tu su još promjene koje uključuju poboljšavanje aplikacije za vremensku prognozu, bolji rad Siri, Epl muzike, rješenje za problem koji telefoni imaju pri bežičnom punjenju u nekim vozilima, kao i brojne druge.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu