Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MONSTRUOZNO Tokom noći ušli u dvorište, izvukli psa iz boksa i KRVNIČKI GA ZAKLALI

Hronika
Autor:

Foto: screenshot RTV Mag

Još jedan slučaj brutalnog ubistva psa dogodio se u Obrenovcu kada je tokom noći neko upao u kuću jednog od mještana, izvukao životinju iz boksa i krvnički je zaklao.

Kako navodi RTV Mag, vlasnik psa, koji je želio da ostane anoniman, nije ni slutio kakav će prizor zateći.

– Jutros oko 8.15 časova sam došao da ga nahranim. Ja idem od kuće, a on ćuti, iako obično skače kad me vidi. Kad sam došao na oko tri metra od boksa on je ležao u krvi. Zvao sam veterinara – rekao je vlasnik psa.

Prema njegovim riječima, tokom protekle noći nije se desilo ništa neuobičajeno. Nije se čuo lavež niti bilo kakva borba, a u komšiluku su svi rod, te ne može da sumnja ni na koga.

Ono što zabrinjava je činjenica da je pas izvučen iz dobro obezbjeđenog boksa, zatvorenog debelom žicom.

– Kada sam došao do boksa, žica kojom ga vezujem bila je ispravljena. Jutros kad sam izašao iz kuće, kapija je bila zatvorena, a evo, pas leži ispred boksa. Čudi me način na koji je ubijen. Čini mi se da je samo ubod nožem, ne vide se tragovi borbe. Uboden na jedno mjesto i tu je ostao u lokvi krvi – dodaje vlasnik.

Ubistvo psa se Obrenovcu dogodilo i prošle godine, kada se društvenim mrežama proširio monstruozni video snimak na kojem se vidi kako dva mladića, navodno članova sekte, kolju psa.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO