Hronika

MONSTRUOZNO Tokom noći ušli u dvorište, izvukli psa iz boksa i KRVNIČKI GA ZAKLALI

Još jedan slučaj brutalnog ubistva psa dogodio se u Obrenovcu kada je tokom noći neko upao u kuću jednog od mještana, izvukao životinju iz boksa i krvnički je zaklao.

MONSTRUOZNO Tokom noći ušli u dvorište, izvukli psa iz boksa i KRVNIČKI GA ZAKLALI
Foto: screenshot RTV Mag

Kako navodi RTV Mag, vlasnik psa, koji je želio da ostane anoniman, nije ni slutio kakav će prizor zateći.

Jutros oko 8.15 časova sam došao da ga nahranim. Ja idem od kuće, a on ćuti, iako obično skače kad me vidi. Kad sam došao na oko tri metra od boksa on je ležao u krvi. Zvao sam veterinara – rekao je vlasnik psa.

Prema njegovim riječima, tokom protekle noći nije se desilo ništa neuobičajeno. Nije se čuo lavež niti bilo kakva borba, a u komšiluku su svi rod, te ne može da sumnja ni na koga.

Ono što zabrinjava je činjenica da je pas izvučen iz dobro obezbjeđenog boksa, zatvorenog debelom žicom.

– Kada sam došao do boksa, žica kojom ga vezujem bila je ispravljena. Jutros kad sam izašao iz kuće, kapija je bila zatvorena, a evo, pas leži ispred boksa. Čudi me način na koji je ubijen. Čini mi se da je samo ubod nožem, ne vide se tragovi borbe. Uboden na jedno mjesto i tu je ostao u lokvi krvi – dodaje vlasnik.

Ubistvo psa se Obrenovcu dogodilo i prošle godine, kada se društvenim mrežama proširio monstruozni video snimak na kojem se vidi kako dva mladića, navodno članova sekte, kolju psa.