Banjaluka

Na snazi i dalje zabrana saobraćaja za Banj brdo: Zbog aktivnosti povodom Dana Evrope odobren prolaz za dva vozila

Zbog aktivnosti koje Delegacija Evropske unije u BiH sprovodi povodom obilježavanja Dana Evrope za četvrtak, 8. juna Turistička organizacija grada Banjaluke odobrila je dolazak na lokaciju Banj brda, za dva vozila.

Na snazi i dalje zabrana saobraćaja za Banj brdo: Zbog aktivnosti povodom Dana Evrope odobren prolaz za dva vozila
FOTO: RAS SRBIJA

Kako je navedeno u dopisu EU Info centra u BiH upućenom Turističkoj organizaciji grada Banjaluke, za potrebe organizacije navedenih aktivnosti na Trešnjiku u kojem će učestvovati učenici Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ , a u saradnji sa Školom sporta „Kasper“, planiran je prolazak dva automobila na izletište Trešnjik.

Pročitajte još

– Ideja je da učenici provedu dan o prirodi i uče o okolini, ekologiji i kulturi, kroz zabavnu igru otkrivanja tragova na potezu šumske staze do Trešnjika, gdje je cilj. Najboljim ekipama biće uručene nagrade, a za djecu je organizovan piknik – navedeno je u saopštenju.

Podsjećanja radi, na snazi je i dalje zabrana saobraćaja za Banj brdo, te nije riječ o puštanju u saobraćaj puta prema najpopularnijem izletištu, zbog čega su organizatori zatražili pristup određenim vozilima na toj lokaciji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije