Zabava

NAPUSTILA RIJALITI Milijana Božić trudna, sumnja se da je ovaj robijaš otac

Učesnica vile “Parova” Milijana Božić navodno je u drugom mjesecu trudnoće.

NAPUSTILA RIJALITI Milijana Božić trudna, sumnja se da je ovaj robijaš otac
FOTO: HAPPY.TV/SCREENSHOT

Ona je posljednji put imala intimne odnose sa Nemanjom Stamatović Žapcem koji je vilu napustio krajem decembra 2019. godine, a sada se sumnja da je ona u drugom stanju, otkriva izvor blizak produkciji.

Iako je otkrila ukućanima da u posljednje vrijeme često ima vrtoglavicu i mučninu, na pitanje pojedinih da nije u drugom stanju, Milijana se samo smješkala i govorila da to nije moguće. Međutim, posljednjih nekoliko dana počela je da sumnja u mogućnost da je trudna – kaže izvor za Alo.

Foto: Happy.tv/screenshot
Foto: Happy.tv/screenshot

Produkcija joj je ponudila da je odvedu kod ljekara kako bi utvrdila da li je u drugom mjesecu trudnoće, međutim ona je to za sada odbila. Kako sama kaže, ako se mučnina nastavi potražiće pomoć stručnog lica, piše Blic.

S obzirom na to da je Bogdanovićeva imala veliku želju da na jedan dan napusti rijaliti, producenti su joj to dozvolili. Jedno cijelo popodne je provela šetnjom po Beogradu, a nakon toga se vratila u “Parove”, s obzirom na tu da su producenti načuli da je Žabac izašao iz zatvora i ne žele da dođe do njihovog susreta.

Njen i dalje zakoniti suprug, Milojko Božić, za sada ćuti.