Zabava

“NASMIJALI SU ME” Lena Kovačević reagovala na komentare oko njenog stajlinga na “Pesmi za Evrovizuju”

Lena Kovačević nastupila je sinoć u prvoj polufinalnoj večeri “Pesme za Evroviziju”, a predstavila se numerom "Zovi me Lena".

Lena Kovačević
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ/RINGIER

Pjesmu je posvetila svojoj nedavno preminuloj majci Nadi, a sada je za Blic otkrila kako je smogla snage da izađe na binu i nastupi nakon što je izgubila veoma dragu osobu.

– Za mene je lično pobjeda što sam se našla na sceni i u društvu nakon jako teškog perioda koji i dalje traje. Moja pjesma je posvećena mojoj majci za koju pjevam i njeno prisustvo sam zaista osjetila i na sceni. Zahvalna sam Darku Dimitrovu koji me je ohrabrio da u tim specijalnim uslovima nastavim i da nađemo način da ispričamo moje emocije – poručila je Lena.

Iako u njen muzički talenta niko ne sumnja, sinoć je ipak više pažnje privukla svojim stajlingom nego glasom.

Pročitajte još

Na Tviteru se povela polemika oko njenog kostima, a pjevačica je sada otkrila kako reaguje na takve komentare.

– Ne koristim Tviter, ali naravno da sam puno toga vidjela. Istinski volim ljude i ne zamjeram, naprotiv, nasmijali su me komentari, moji prijatelji znaju da se najčešće i sama šalim na svoj račun, po tome me znaju. Svakako, da nisam željela ovakav kostim, ne bih ga birala, nisam to uradila nesvjesno, željela sam nešto teatralnije, pozorišnije i to smo dobili – zaključila je Lena za Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu