Sudbine

"Iskreno sam zatečena i postiđena" Lena Kovačević posvetila pjesmu pokojnoj majci

Nada Kovačević, majka poznate džez pjevačice Lene Kovačević i supruga dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika Dušana Kovačevića, preminula je, a pjevačica se sada, dan prije njene sahrane, obratila svim fanovima.

Lana Kovačević
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ /RINGER

Naime, Lena se javno oglasila obavijestivši javnost o majčinoj smrti, a potom je uslijedio veliki broj poruka podrške koje joj, kako je sada istakla, mnogo znače u ovim teškim trenucima.

– Hvala svima od srca na tolikim porukama, iskreno sam zatečena i postiđena, jer bih voljela da sam svakom od vas mogla lično da se zahvalim. Svako od nas ovde nosi neku svoju bol, vaše poruke i molitve su me toliko ganule… Ja sam moju mogla da kanališem kroz muziku, pa je tako prošle godina nastala pesma inspirisana maminom situacijom „Ti si moj bol“ – napisala je ona na svom Instagramu.

Pročitajte još

Inače, Nada Kovačević se, za razliku od slavnog supruga Dušana i nasljednice, nije bavila umjetnošću, već advokaturom. Važila je za uglednu, cijenjenu i uspješnu damu, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti, piše Blic.

O njenoj bolesti sa kojom se duže vrijeme borila, ali i o tome šta u njenom životu znaci Nada, Lena je govorila ranije:

– Najteži su svakako rastanci sa voljenim ljudima, bolesti i mnogo različitih iskušenja. Ali se trudim da uvijek zadržim vjeru. Ona je ta koja me je držala i vodila kad god mi je bilo teško. Mislim da je prethodni period, pogođen virusom, bio veoma težak svima. Neki su samo malo lakše, a neki teže to podnijeli. Smatram da se o tome nedovoljno priča – ispričala je Kovačevićeva jednom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu