Zabava

“Nikad je nisam otpjevala uživo” Ovo je jedina pjesma koju je Ceca posvetila svojoj djeci

Ceca i Marina Tucaković nisu bile samo puke saradnice, već prijateljice i dvije žene koje su se vrlo dobro poznavale, pa otuda su i nastajale pjesme inspirisane životom pjevačice.

Svetlana Ceca Ražnatović pozira
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ/RINGIER

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović davne 2004. godine, nakon trogodišnje pauze, izdala je album “Gore od ljubavi”, a na njemu našao se veliki broj pjesama koje se i danas slušaju.

Većina tekstova na tom albumu ispisana je rukom Marine Tucaković, koja je umrla prije dvije godine usljed teške bolesti.

Ceca i Marina nisu bile samo puke saradnice, već prijateljice i dvije žene koje su se vrlo dobro poznavale, pa otuda su i nastajale pjesme inspirisane životom pjevačice.

Upravo jedna od pjesama nastala povodom Cecine sudbine je i “Neću dugo”. Iako je publika godinama mislila da se Ceca u pjesmi obraća muškoj osobi, istina je drugačija.

Pročitajte još

– To je pjesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj djeci, ali je nikada nisam zapjevala osim na CD. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pjesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpjevala – izjavila je Ceca svojevremeno za medije.

S obzirom na to da je jednom prilikom rekla da joj se tekst dopao jer ju je asocirao na privatan život, pretpostavlja se da je u pitanju bilo njeno hapšenje godinu dana prije objavljivanja ovog albuma.

– Volim pjesme sa jakim slikama. Marina je odlično pisala takve pjesme, te je tako sastavila i ovu. Otpjevala sam je u studiju, a posebno se izdvojila od drugih i riješila sam da je posvetim djeci. Asocirala me je na moj privatni život – izjavila je Ceca, prenose Novosti Magazin.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije