Banjaluka

NOVA SJAJNA PRILIKA U LOFT DESIGN HOUSE Kućni sajam je tu, uz popuste i veliku NAGRADNU IGRU

Kućni sajam omiljenog salona namještaja i inspiracije u Banjaluci „LOFT Design House“ je pred nama, zajedno sa sjanim prilikama koje donosi poput novih kolekcija, nagradne igre i besplatnih savjeta arhitekata.

NOVA SJAJNA PRILIKA U LOFT DESIGN HOUSE Kućni sajam je tu, uz popuste i veliku NAGRADNU IGRU
FOTO: LOFT/PROMO

Od danas, 22. oktobra do 7. novembra, sve kupce očekuju i promotivni popusti do 50 odsto, nove kolekcije, a posebna pogodnost, jedinstvena u gradu, planirana je 29. oktobra kada je moguće dobiti i besplatno savjetovanje arhitekte.

U LOFT Design House salonu namještaja se poštuje sve mjere i preporuke nadležnih institucija u vezi sa zaštitom od virusa korona, pa je kupovina u ovom objektu, ne samo uživanje, već i sigurna.

Tokom Kućnog sajma, na dobro poznatoj adresi Jovana Dučića 25, u krugu Čajaveca, kupce očekuje i posebna nagradna igra.

Za svaku kupovinu iznad 200 KM ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri, a nagrada je više nego atraktivna – Spavaći krevet Dream dimenzija 160×200 cm.

Tokom Kućnog sajma, sve posjetioce očekuju nove kolekcije tapaciranog namještaja, zavjesa, tapeta, mebl štofova, kao i kompletan asortiman visokokvalitetnih kreveta i madraca u novootvorenom Studiju za spavanje.

– S velikim zadovoljstvom predstavljamo više od 40 modela tapaciranog namještaja u sklopu naše nove kolekcije LOFT Living 2020/21. Radi se o vrhunskim garniturama i sofama, koje predstavljaju jedinstven spoj funkcionalnosti i estetike, po izuzetno povoljnim cijenama. Naše kupce očekuje i čak 10 novih kolekcija tapeta, te više od 1.000 različitih dezena zavjesa i dekora – izjavili su iz LOFT Design House salona namještaja.

Posebno atraktivna pogodnost tokom Kućnog sajma jesu besplatne konsultacije s LOFT arhitektima i dizajnerima enterijera, zato pratite Facebook stranicu i Instagram profil narednih dana, kako biste zakazali vaš termin i uz stručnu pomoć opremili dom po mjeri vaših želja.

A. E.