Biznis

Mercator i Konzum najsretnijim kupcima poklanjaju dva automobila "renault kadjar"

U Mercatoru i Konzumu je počela nova velika nagradna igra pod nazivom „U Mercatoru ili Konzumu kupuj, sa novim Kadjarom kući otputuj!“, koja će trajati do 22. maja.

Mercator i Konzum najsretnijim kupcima poklanjaju dva automobila "renault kadjar"
FOTO: MERCATOR, KONZUM

Nagradni fond će oduševiti sve ljubitelje i poznavaoce dobrih automobila, jer Konzum i Mercator svojim najsretnijim kupcima poklanjaju čak dva fantastična automobila “renault kadjar”.

Pored ova dva vrijedna vozila, nagradni fond obuhvata 5x Sony Led TV 49“, 5x HP laptop, 5x Xiaomi električni romobil, 5x Samsung mobitel, te po 10 poklon kupovina u Mercatoru ili Konzumu u vrijednosti 100 KM, 200 KM i 300 KM.

– Nagradna igra koju ove godine zajednički realizuju Mercator i Konzum nadmašila je dosadašnje standarde na našem tržištu maloprodaje, te moram istaći da mi je veliko zadovoljstvo što smo se odlučili na ovakav iskorak i što ćemo naše najsretnije kupce nagraditi izuzetno vrijednim nagradama i na taj način im se zahvaliti za povjerenje i lojalnost. Dva automobila “renault kadjar” sada su na dohvat ruke svim našim kupcima koji budu učestvovali u nagradnoj igri, a uslov za učešće je vrlo jednostavan, jer smo željeli da omogućimo što većem broju kupaca da okušaju svoju sreću. Koristim priliku svim našim kupcima poželjeti mnogo sreće u nagradnoj igri, a ujedno se želim zahvaliti svim partnerima projekta na uzajamnoj partnerskoj saradnji i podršci – izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketing kompanija Konzum i Mercator.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi kupci koji do 22.05. u Mercator ili Konzum prodavnicama kupe najmanje jedan proizvod partnera projekta, pri čemu vrijednost računa iznosi 10 KM ili više, a zatim sigurnosni kod sa dna računa sa svojim ličnim podacima pošalju putem sms poruke na broj 091 212 414, jedinstven za sve mrežne operatere u BiH, po cijeni 0,20 KM + PDV.

Brendovi proizvoda partnera projekta kupovinom kojih kupci stiču pravu učešća u nagradnoj igri su: Eva, Lino Lada, Franck, Sarajevski kiseljak, Ledo, Jafa, Woolite, Finish, Harmony, Tube, Fast, Aquarius, Olimpija, Meggle, Moja kravica, Violeta, Fax, Paloma, Dijamant, Duel, Belje, Heineken, Belvita i mnogi drugi.

Svake srijede u toku trajanja nagradne igre biće organizovano parcijalno izvlačenje dobitnika nagrada, po vrijednosnom rangu od najnižeg ka najvišem, a imena dobitnika će biti objavljena nakon svakog izvlačenja na Konzum i Mercator web stranicama. Prvi sretni dobitnik automobila “renault kadjar” biće izvučen na javnom izvlačenju koje će se održati u srijedu, 25.05, u Mercator centru Ložionička u Sarajevu, a drugi sretni dobitnik biće izvučen dan poslije u Mercator centru Borik u Banjaluci.

Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije