Društvo

Odigrala se prava drama i to zbog parking mjesta: Kofice i kantice su prevaziđene, sada imamo i ŽIVI ŠTIT (VIDEO)

Na uglu Gospodar Jevremove i Pjanora de Mondezira na Dorćolu danas je došlo do prave drame, a sve zbog jednog parking mjesta.

parking
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Naime, jedan čovjek je pronašao mjesto gdje bi mogao da se parkira, ali baš u tom momentu “naletio” je na ženu koja je htjela da sačuva mjesto za svog prijatelja.

Ne samo da parkinge neki čuvaju koficama, kanticama, lancima, pa čak i sušilicom za veš i sandukom za municiju, sada imamo i živi štit!

Pročitajte još

Objavljen je i snimak na Instagram stranici “Serbia live Beograd” na kojem se vidi jedan stariji muškarac koji je iznerviran jer je pronašao parking mjesto, ali je žena navodno stala da bi sačuvala to parking mjesto za svog prijatelja.

Čovjek je izašao iz svog vozila i počeo je da viče na nju. Iza njega se formirala velika kolona vozila. Zbog toga mu je prišao jedan muškarac koji ga je zamolio da ne viče na djevojku i da se pomeri jer blokira druge učesnike saobraćaja, piše Mondo.

– Ovo nije za pješake, ovo je za automobile, ma neću da se pomjerim dok milicija ne dođe, jer ona nema pravo to da radi – rekao je stariji muškarac koji je želio da se parkira ali je djevojka stala nasred parking prostora da bi ga sačuvala zbog svog prijatelja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije