Zabava

"On je najveća zvijezda" Jelena Gavrilović progovorila o saradnji sa Zdravkom Čolićem, pa otkrila sve o spotu u kojem je glumila (FOTO)

Glumica Jelena Gavrilović uživala je sinoć na koncertu Zdravka Čolića u areni u Puli.

"On je najveća zvijezda" Jelena Gavrilović progovorila o saradnji sa Zdravkom Čolićem, pa otkrila sve o spotu u kojem je glumila (FOTO)
FOTO: RINGIER

Kako je na samom početku razgovora otkrila, zbog Čolinog koncerta je i došla u Pulu.

Zdravko Čolić
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

– Ovo je povod zbog kojeg sam došla u Hrvatsku, odnosno u Pulu. Bila sam na svim Zdravkovim koncertima, i mislim da svaki građanin naše zemlje zaslužuje da dođe bar jednom ovdje, u ovu pulsku Arenu na Zdravkov koncert. On je najveća zvijezda bivše Jugoslavije – navela je Jelena.

Na pitanje koja joj je omiljena numera, nije mogla da odgovori.

– Svaka Zdravkova pjesma je priča za sebe, od onih koji su hitovi, a ja ne znam koja nije. Ima mnogo pjesma, ne može se izdvojiti jedna – navela je.

Jelena je jedna od rijetkih dama s javne scene koja je imala tu čast da se pojavi u jednom od Čolinih spotova koji se pamte.

– Bila sam jako uzbuđena, jer Zdravko je jedini pjevač u čijem spotu sam ja željela da budem. To je nešto što ostaje za sve vremena, to je nešto što se pamti kao što se svi njegovi spotovi pamte. Ovo će meni ostati jedan dio ličnog profesionalnog uspjeha, to je velika čast stavrno – rekla je Jelena.

Pročitajte još

Kako je sinoć na koncert došla sa izabranikom, samo se nametnulo kako ga brani i da li ga uopšte brani od udvaračica, kao i da li je ljubomorna, odgovorila je kratko i jasno, piše Blic.

– Primijetila si da ja uglavnom igram negativne likove, pa da li misliš da ijedna žena može da mu priđe? Nisam ljubomorna uopšte, jako sam samouvjerena. Mislim da ono što je moje, moje je i branim to životom – zaključila je glumica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu