Društvo

Otac pokojnog Davida Dragičevića: "Za njih si sine tačka 22 ili 23, za mene broj jedan!"

Dragi moj sine, dušo moja. Dragi naš Davide dušo naša. Zločinci na fotelji griju svoje gu*ice. Danas smo se okupili na trgu pravde 87. dan, mirno i dostojanstveno, poručio je Davor Dragičević na večerašnjem okupljanu Pravda za Davida.

Otac pokojnog Davida Dragičevića: "Za njih si sine tačka 22 ili 23, za mene broj jedan!"
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJA

On se zahvalio svim medijima koji od početka prate ovaj skup.

Hvala svim medijima na podršci, iako ih nisam platio Soroševim parama. Saučesništvo u ubistvu je teže od ubistva. Već duže vrijeme ne plaćam režimsku televiziju. Ne plaćam RTRS. Ko mi se pridruži i ne bude plaćao, neka se obrati meni. Sve ćemo riještiti – rekao je Dragičević.

On se takođe zahvalio i svim ljudima koji su uz njega.

– Ja sam ljudsko biće. Imam emocije. Ja sam otac Davida Dragičevića. Nije ga udario auto. Ne bojte se, nisam puk’o… Dragi moj sine, nosio si krst za djeda, za baku. Sada svi mi nosimo krst za tebe. Bio si 1.000 puta veći čovjek od mene. Hvala što si me ostavio u životu i pokazao kuda treba da idem za tebe – naveo je Dragičević.

On je istakao da niko više neće nositi transparent i da će sljedeći krst on nositi za Davida i sebe.

– Njima u foteljama ti si tačka 22. – 23. Takav momak. Ti si tačka broj jedan, moj sine. U grobu da te čuvam i pazim. U grob neću dok ne dođe istina. Istina je surova. Pravda za sve ono što su ti uradili je još surovija. Jednoga dana kada dođem tebi, sve će biti kako treba – rekao je Dragičević.

On je poručio da će skinuti „vrh piramide“ imenima i prezimenima i prozvao policajce u civilu govoreći im da ne moraju da jedu kokice i pričaju na telefon.

– Gospodo poslanici ako vam je stalo do Davida Dragičevića, na Narodnoj skupštini RS možete samo da dignete ruku. Ako vam je stalo do pravde, dićete ruke na Skupštini RS za pravdu – istakao je Dragićević.

Kao i svaki put, nakon njegovih riječi puštena je pjesma „Klinac u getu“.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije