Magazin

Ova 4 horoskopska znaka bježe od ozbiljnih veza: Slobodu cijene najviše, a od vezivanja im se diže kosa na glavi

Ponekad se u svakodnevnom životu susrećemo sa ljudima koji su kao stvoreni za slobodu i samostalnost. I dok većina traži ozbiljne i stabilne veze, oni bježe od bilo kakvog vezivanja i žele čvrsto da zadrže svoju slobodu.

Ova 4 horoskopska znaka bježe od ozbiljnih veza: Slobodu cijene najviše, a od vezivanja im se diže kosa na glavi
FOTO: SHUTTERSTOCK

Prema astrolozima, ovakvo ponašanje je česta pojava kod četiri horoskopska znaka, pa proverite da li je baš ta osoba koja vam se dopada među njima.

Pojedine karakteristike horoskopskih znakova su univerzalne, a ljubav prema slobodi je zajednička za ova četiri:

Strijelac

Strijelčevi su rođeni avanturisti, uvijek u potrazi za sljedećom velikom dogodovštinom.

Sloboda je njihov životni moto, a život bez granica njihov san. Iako su poznati po svojoj harizmi i šarmu, često se plaše vezanja jer ne žele da ograniče svoju nezavisnost.

Pročitajte još

Vodolija

Oni su inovativni, kreativni i nekonvencionalni.

Vodolije cijene svoju individualnost i često se osjećaju nespojivi sa tradicionalnim normama i očekivanjima. Vezanje za njih može da znači gubitak identiteta, pa se često drže podalje od ozbiljnih veza.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj razigranoj prirodi.

Njihova radoznalost i želja za istraživanjem često ih vodi u različite odnose, ali strah od vezanja može da ih spriječi da se skrase s jednom osobom. Mladalački duh koji posjeduju teško podnosi rutinu i monotoniju, piše Žena Blic.

Ovan

Ovnovi su energični, strastveni i impulsivni.

Često se vode svojim trenutnim željama i osjećajima, što može da oteža njihovu sposobnost vezivanja na duže razdoblje. Strah od gubitka kontrole nad svojim životom može da ih odvrati od ozbiljnih veza.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu