Magazin

Pun Mjesec u avgustu donosi sreću u ljubavi: Saznajte koja 3 znaka će napokon dobiti ono što dugo priželjkuju

Nekoga zaista čekaju divna iznenađenja sa punim Mjesecom u avgustu.

Pun Mjesec u avgustu donosi sreću u ljubavi: Saznajte koja 3 znaka će napokon dobiti ono što dugo priželjkuju
FOTO SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Već 1. avgusta pun Mjesec je u Vodoliji i daje nam snažan podsticaj da ostvarimo svoje snove. Ako želite ljubav, počnite da se koncentrišete sada jer ljubavna energija najbolje funkcioniše u pozitivnom okruženju, a univerzum dobro reaguje na onoga ko želi nabolje.

U avgustu 2023. godine sve radi tako da ostvaruje snove. Nekoliko Venerinih tranzita nas podržava, a pomaže nam i moćna vladavina Lava.

Tri horoskopska znaka uskoro će vidjeti velike pozitivne promjene u svojim ljubavnim životima i svi će se osjećati kao da im se sreća konačno osmjehnula. Ljubav je neuhvatljiva, a kada je imamo, pronađemo ili znamo da je stvarna, to je delikatna i dragocjena stvar.

Tokom avgusta 2023. 3 horoskopska znaka će konačno biti u prisustvu prave ljubavi.

Bik

Vi i vaš partner ste uradili sve prave stvari u pogledu onoga što je potrebno da bi ljubavna veza uspjela. Sada je avgust, i toliko toga što se činilo da je mukotrpan “rad” na vezi je upalilo i sada je vrijeme za igru i zabavu.

Čeka vas mjesec koji je prema svim kriterijumima pravo ljeto: putovanje i avanture sa voljenom osobom.

Pročitajte još

Znate da nemate savršenu osobu, ali koga briga? Shvatili ste da ni vi niste savršena osoba i na neki način vas dvoje povezuje ideja o nesavršenosti. Avgust donosi ideju da ste stvoreni jedno za drugo i niko neće stati na put toj ideji.

Lav

Teška vremena su prošla – sve kroz šta ste vi i vaš partner morali da prođete da biste došli do ovog mjesta, gotovo je i oboje ste vječno zahvalni na tome.

Vladavina Lava vas podstiče ii mate toliko zabavnih ideja, a vaš partner je uvijek uz vas, spreman da se složi sa svim vašim ludim idejama. Kada počne sezona Device, toliko ćete se učvrstiti u svojoj snazi da ništa neće moći da vas ugrozi. Za vas i vašeg partnera će ovaj mjesec ostati kao primjer toga kako prava ljubav treda da izgleda.

Strijelac

Trebalo vam je ovoliko vremena da dođete do mjesta gdje vi, od svih ljudi, konačno možete reći da je vaš ljubavni život najvažniji. Sva energija Jupitera omogućava vam da budete ono što jeste i daje vam samopouzdanje da budete ono što jeste u odnosu na ono što drugi misle.

Drugim riječima, osoba sa kojom ćete deliti svoj život, osoba koju volite i obožavate, takođe je spremna da vas prihvati onakvim kakvi jeste… i obrnuto. Ne možete biti u vezi osim ako druga strana ne zna u šta se upušta s vama jer ste tako neobični i jedinstveni. Odbacite sumnje i prepustite se ljubavi!, piše Sensa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu