Magazin

Škorpije, spremite se, čeka vas prava porodična drama: Pun Mjesec u Vodoliji prvog avgusta donosi velike promjene, a posebno za ova četiri znaka

Osim, retrogradne Venere, Neptuna, Saturna i Plutona, pred nama je izazovan astrološki period u kojem nas očekuje pun Mjesec u Vodoliji 1. avgusta.

Škorpije, spremite se, čeka vas prava porodična drama: Pun Mjesec u Vodoliji prvog avgusta donosi velike promjene, a posebno za ova četiri znaka
FOTO: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Pojava super punog Meseca skreće pažnju na ono što treba da se pusti iz naših života. Oni nam donose svijest o svemu što se mora ukloniti da bismo evoluirali i napredovali.

Pun Mesec u Vodoliji će najviše uticati na Vodolije, Škorpije, Bikove i Lavove.

Ovo simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa kako bismo se pripremili za novu životnu fazu.

Vodolija

Pun Mesec u vašem znaku donosi vam velike promjene i kraj jednog životnog ciklusa.

Pročitajte još

Nije isključeno da će doći momenat u kojem vam je “dosta svega”, pa ćete donijeti odluke koje će promijeniti tok budućnosti. Nakupljene frustracije, nesigurnost i razdražljivost biće propratne manifestacije ovog astrološkog perioda.

Škorpija

Supermesec u vašem četvrtom polju donosi vam porodičnu dramu.

Pojedini pripadnici vašeg znaka donijeće odluku o preseljenju. Imaćete učestale rasprave sa jednim članom porodice. Moguće su komplikacije oko stana, navodi Magazin Novosti.

Bik

Ovaj astrološki period je alarm za vašu polovnu situaciju. Jednostavno dolazi period godine u kojem mora na poslu sve da se manja, pa čak i vaši stavovi.

To ćete doživjeti kao pobunu i takve promjene vam neće odgovarati. Nije isključeno da ćete morati da se prilagodite nečemu što se kosi sa vašim uvjerenjima.

Lav

Pun Mesec u polju partnerstava donosi vam krizu.

To je nova životna faza u kojoj će vam biti potrebno više slobode u odnosima. Ukoliko imate poslovnog partnera, ne treba da povlačite nikakve radikalne poteze.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu