Magazin

ONE NE VOLE MLAĐE Ove žene Zodijaka uvek biraju muškarce koji su stariji od njih

Koje su to žene koje ne vole mlađe muškarce? Odgovor na ovo pitanje daće nam astrologija. Ove pripadnice zodijaka veoma dobro znaju kako da razlikuju ležernu, koja služi samo za zabavu, i ozbiljnu vezu.

Par sjedi zagrljen na klupi
FOTO: ROBERT GETEL/RINGIER

Oni takođe znaju šta žele od svog života i od muškarca, zbog čega bi odbacili mogućnost veze sa nekim mlađim od njih. A koje su to predstavnice Zodijaka.

Škorpija

Žena Škorpija može da završi u krevetu s mlađim muškarcem i da maksimalno uživa. Ali ako bi otišao i pitao je za vezu ili brak, onda bi ga lako odbila jer mu jednostavno ne vjeruje. Škorpija smatra da su mlađi muškarci nezreli, da varaju na svakom koraku, da će, prije ili kasnije, potražiti neku mlađu. U njih se jednostavno ne može pouzdati. Osim toga, plaše se da će biti finansijski iskorišćene, naročito ako muškarac nije dobro situiran. U mislima bi ga tretirala kao žigola i ništa više.

Pročitajte još

Bik

Žena Bik ne može da se osjeća bezbjedno sa mlađim muškarcem. A za nju je sigurnost u vezi nešto glavna stvar. Ona nije u istoj fazi kao on i smatra da se jaz između njih ne može premostiti. Mlađu muškarac joj ne pruža potrebnu stabilnost i zato bi ga odbila kao partnera. Ali ne kao ljubavnika. Isto kao žena Škorpija… Seks je jedno, veza nešto sasvim drugo. U krevetu se mogu dobro zabaviti. I na tome će se i završiti.

Jarac

Žena Jarac ostavlja snažan utisak na mlađe muškarce. Oni je vide kao svoju “učiteljicu” u svemu, a posebno u seksu. Takođe njen stav ili stil ih jako privlače, pa nije čudo što zaljubljuju u nju i žele vezu. Ali ona to nikada ne bi prihvatila, jer jednostavno vidi koliki jaz ih dijeli i da imaju različite potrebe. Ona zna da je mlađi muškarac nezreo i da se može predomisliti svakog trena – i odustati od nje. Tako da mu uopšte ne vjeruje. Na kraju krajeva, nije joj potrebno “dijete” nego partner.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu