Biznis

Ovo jedu sezonski radnici na Aljasci, Iva iz Srbije sve snimila "Kakvi su tek ostali obroci kad je ovaj najgori, gledam i krstim se" (VIDEO)

Iva iz Srbije, koja sezonski radi na Aljasci u fabrici ribe, redovno objavljuje na društvenim mrežama video klipove u kojima detaljno objašnjava kako se tamo radi i živi.

Žena i hrana
FOTO: IVA_PINK_/TIKTOK/SCREENSHOT

Nakon što je pričala o smještaju, poslu i zaradi, na red je došla i hrana. U jednom od videa je ovoga puta predstavila kako izgleda doručak.

– Vodim vas da vidite kako izgleda jedan prosiječan obrok ukoliko budete došli da radite sezonski na Aljasku. Odmah da vam kažem da je to jedini možda monotoni obrok gdje nema toliko velike raznovrsnosti u hrani. Ručak i večera su obično raznovrsni i svake nedjelje dobijamo jelovnik šta će tog dana biti za večeru i ručak, dok se za doručak podrazumijeva. To je par namirnica koje i inače doručkujemo u kući. Prije nego što uđete, moraćete da dezinfikujete ruke, da uzmete pribor, svoj poslužavnik i ubrus i onda lagano krećete ka dijelu gdje se služi hrana. Ovdje je obično gužva, a ovo je prvo jutro nakon što sam doputovala iz Srbije. U prvom dijelu su krompirići, u drugom američke palačinke, potom riža, jer ima dosta filipinaca, u četvrtom dijelu je rolovana piletina koja je bila za večeru i u posljednjem dijelu su kobasice i pečena slaninica koja je zaista odlična, rekla je Iva, pa dodala:

– Zaista sam bila gladna i vidjećete na kraju šta sam sve natrpala na tanjir. Bože me sačuvaj, mada bi se moja baba obradovala kada bi vidjela koliko je unuka napunila tanjir.

Nastavila je da detaljno objašnjava, šta sve još može da se pojede za doručak.

– Ono što sada nećete imati prilike da vidite, imamo nekoliko vrsta pahuljica, mlijeko, kafu, čaj, sokove i ono što će biti svakog jutra, to je obično ono što ćete sada vidjeti ovdje. U posebnom dijelu imamo, dok čekate, dio gdje se spremaju jaja i možete poručiti tri vrste jaja. To je jaje na oko, možete poručiti mućkana jaja, kao i omlet sa prilozima po želji. Ovog jutra od priloga je moglo da se doda šunka, luk ili sir. Ja sam poručila omlet sa šunkom i sirom, rekla je Iva i dodala:

– Nisam vam snimila treći dio, gdje možete uzeti voće, džem, puter, voćni jogurt. Sve sam to uzela i uskoro ćete vidjeti. Ovo je jedan doručak kog se ne bi postidio ni kamiondžija ili neki drvosječa. Šta sam sve uzela, sad gledam i krstim se, ali to je to, bila sam jako gladna.

Pročitajte još

U komentarima su njeni pratioci naveli da hrana izgleda dobro i da mora da jede kako bi imala energije, prenosi Kurir.

“Ovo je top”, “Nije loše”, “Dobra hrana”, “Pa i moraš toliko jesti, treba energije za taj posao i hladnoću”, neki su od komentara ispod ovog videa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije