Politika

“Petrović ima iskrenu podršku građana” Orašanin pružila podršku gradonačelniku Bijeljine

Semberci se neće odreći gradonačelnika koji ima integritet, slobodu da odlučuje o bitnim pitanjima, usađene moralne vrijednosti i koji ni po koju cijenu ne želi da radi protiv interesa građana koji su ga izabrali, poručila je poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mirjana Orašanin.

“Petrović ima iskrenu podršku građana” Orašanin pružila podršku gradonačelniku Bijeljine
FOTO: SDS

U otvorenom pismu građanima Bijeljine Orašanin, između ostalog, navodi da su ona i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović još 2020. godine bacili rukavicu u lice tadašnjoj političkoj praksi u kojoj pojedinac i mali krug dvorskih saradnika odlučuje o sudbini jednog grada i regije.

– Gradonačelnik Ljubiša Petrović i ja smo prije četiri godine zajedno ušli u političku arenu bez pravog političkog iskustva i goloruki, sa razbijenom stranačkom vojskom, nedovoljno poznati javnosti, građanima i medijima. Ti lokalni izbori 2020. godine nisu predstavljali samo borbu za opstanak Srpske demokratske stranke u drugom po veličini gradu u Republici Srpskoj, već i šansu da kao „nova lica u politici“ afirmišemo nove ideje i poštenje – istakla je Orašanin.

Pročitajte još

Dodaje da su “znali da Bijeljinu treba da pozicioniraju kao regionalni centar sa potencijalima za razvoj i investiranje, ulaganje u preduzetništvo i poljoprivredu, subvencijama za ranjive kategorije, bogatim kulturnim i društvenim životom, ubrzanom urbanizacijom i efikasnim i transparentnim radom komunalnih preduzeća”.

– Semberci se neće odreći gradonačelnika koji ima integritet, slobodu da odlučuje o bitnim pitanjima, usađene moralne vrijednosti i koji ni po koju cijenu ne želi da radi protiv interesa građana koji su ga izabrali. Gradonačelnik Ljubiša Petrović ima moju podršku kao i uvijek do sada, a sigurna sam i veliku i iskrenu podršku naših sugrađana. Da završim riječima koje i on često pominje – Neka bude borba neprestana, do konačne pobjede – poručila je Orašanin.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu