Zabava

"Plašim da će doći do problema" Otac Maje Marinković zabrinut zbog njene veze sa Slavnićem, pa se dotakao i Anđele (VIDEO)

Radomir Marinković Taki priznaje da je zabrinut zbog veze njegove kćerke Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, jer smatra da će u njihovom odnosu veliki problem biti ljubomora. Marinković je iznio i skandalozne detalje o Anđeli Đuričić, te istakao da je ona fan njegove kćerke starlete Maje Marinković.

"Plašim da će doći do problema" Otac Maje Marinković zabrinut zbog njene veze sa Slavnićem, pa se dotakao i Anđele (VIDEO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Zvezdan i Maja su bili u izolaciji na početku sezone, Zorica Marković je bila vođa i ona ih je postavila za potrčke. Međutim, tada je Zvezdan pričao drugu priču, da ima idealan brak, da nikada ne bi prevario svoju suprugu, kovao je u zvijezde Anu, to je takva bila priča tada… Da bi se poslije toga iz minuta u minut mijenjala situacija i dok se nije desilo sa Anđelom – ljubavnicom. Sada ih je Zorica ponovo stavila u izolaciji, i eto šta se desilo pogledi su bili dovoljni. Znao sam da će nešto biti – započeo je Taki i dodao da smatra da Zvezdanova i Majina veza neće potrajali.

– I dalje mislim da Maja i Zvezdan nisu jedno za drugo, ali vidim da trenutno tamo cvjeta ljubav. Zvezdan je bio dugi niz godina u zatvoru, čovjek je preživio svašta i popustio je sa živcima. Sada je sve super među njima, ali se plašim da će kasnije doći do problema, jer ide lijepo vrijeme, znamo kako se Maja oblači, a Zvezdan je ljubomoran. Ja nemam ništa lično protiv njega, ali se brinem za svoje dijete.

Pročitajte još

– Ja sam Zvezdana poznavao i od ranije, bio je još klinac. Zvezdan je Majin fan, i Anđela je Majin fan. To su svi Majini fanovi, jer oni prate Zadrugu od druge sezone otkad je moja kćerka tamo i oni su gledali kako ona funkcioniše.

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić
FOTO: ZADRUGAOFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Taki je otkrio da se sa Slavnićem sreo na ljekarskom.

– Ja sam na ljekarskom rekao Zvezdanu kad sam ga sreo da mi čuva kćerku, a on mi kaže: Koga da pripazim? Pa tvoja Maja je Bog i batina – ispričao je sa osmjehom. Marinković i iznio šok tvrdnje, da Anđela Đuričić nije onakva kakvom se predstavlja, piše Blic.

– Anđela nije svetica kakvom se predstavlja, vozila je svačije automobile ovdje po Beogradu. Svašta se dešavalo po diskotekama, izlazila je i sa Matorom, znam ja sve ali ćutim – dodao je Taki. A kakvo iznenađenje priprema kćerki u “Zadruzi” saznajte u video snimku u okviru teksta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije