Sudbine

"Pomoću fotošopa je iscenirala da je isjekla vene" Bolne riječi majke Kike Đukić o kćerkinom životu prije smrti

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21), ubila se 8. decembra 2021. godine, a njena majka Nataša Đukić Veličković progovorila je o bolnom gubitku.

"Pomoću fotošopa je iscenirala da je isjekla vene" Bolne riječi majke Kike Đukić o kćerkinom životu prije smrti
FOTO: SCREENSHOT

Nataše je, naime, u ispovijesti ispričala da je preminula gejmerka ostala bez oca kada je imala dvije godine, i da je tada počela da igra igrice.

– Uvijek se izdvajala od ostale djece, ona je sa dvije godine počela da igra igrice, prvo “Farmu”, poslije je igrala “Zumu”. Kasnije su bile druge igrice koje su zahtijevale malo jači kompjuter. Kupili smo i to, a potom u njemu dodavali komponente. Sa 15 godina je počela da snima, godinu dana kasnije je već postala poznata. Ona je jedina djevojka sa Balkana koja je bila u Kopenhagenu na takmičenju CS GO igrice – objašnjava majka i dodaje da je Kika umjela i po 40 sati da strimuje.

Pročitajte još

– Nju je dva miliona ljudi proganjalo, ispijali joj ono malo duše što je imala. Nije mogla da spava, obratili smo se psihijatru, psihologu bila je i kod psihoterapeuta. Preporučili su joj da uzima bensedin ujutru i uveče. Koliko god da se trudila nju je to izjedalo. Ubijalo je polako. Ispijali su joj ono malo duše što je imala – objašnjava Nataša i dodaje da je Kika provodila dan za spavanje noć za rad.

– Znala je da, kada se posvađa sa dečkom, da zagrebe ruku i da na fotošopu iscenira kao da je isjekla vene i da kaže ubiću se… Jednom, kada se posvađala sa dečkom, prijetila je da će da skoči s mosta, i onda je čekala da se on pojavi. Verujem da je na taj način privlačila pažnju. Vjerovala da će tako da zadrži nekoga. Ona se ne bi ubila na moj rođendan – kaže za Informer.

FOTO: KIKAX3/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: KIKAX3/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako je istakla ne može da optužuje trenutno nikoga za smrt svoje kćerke jer je istraga u toku.

– Ne znam šta se tačno desilo Kiki, ali znam da sigurno nije imala namjeru da se zaista ubije. Čekam da se završi istraga i da mi vrate njen telefon. Ispričala sam šta se dešavalo, i kakvih je problema imala. Čudno mi je i da nema njenog dnevnika u kom je sve pisala u njemu su bile sve šifre i sve što je imala u planu da radi i ono što je uradila – objasnila je Nataša.

Kika je sahranjena 14. decembra u prisustvu velikog broja djece, njenih fanova.

Prihvati notifikacije