Hronika

PRIVEDENA SUPRUGA OSUMNJIČENOG DILERA Objavila iskaz svjedoka i tako ga ugrozila (FOTO)

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka u nastavku akcije „Alfa 2“ uhapsili su Tinu Kantar zbog sumnje da je počinila krivično djelo povreda tajnosti postupka, saznaje Srpskainfo.

PRIVEDENA SUPRUGA OSUMNJIČENOG DILERA Objavila iskaz svjedoka i tako ga ugrozila (FOTO)
FOTO: NIKOLA MORAČA/RAS SRBIJA

Prema našim informacijama Tina je supruga Bobana Kantara, koji je uhapšen u policijskoj akciji „Viker“ zbog droge, a dovodio se u vezu sa dilerima uhapšenim u akciji „Alfa 2“.

– Kantareva je na svoj Instagram profil postavila sliku iskaza svjedoka, a pošto je istraga u toku, to je tajni podatak. Riječ o iskazu koji je jedan od svjedoka dao protiv njenog supruga, te je uz sliku napisala poruku „Odron ljudski“. Policija je saznala da je to uradila i zatim je uhapšena – pojasnio je izvor Srpskainfo.

FOTO: TINA KANTAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: TINA KANTAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da su policajci došli do saznanja da je T.K. na društvenim mrežama objavila fotografiju kompletne izjave svjedoka koji je saslušan u istražnom postupku i samim tim ugrozila pomenutog svjedoka, kao i samu istragu.

Pročitajte još

– Obavljen je pretres telefona koji koristi osumnjičena  T.K. kojom prilikom su pronađeni podaci i sadržaji koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem pomenutog krivičnog djela. Sve radnje u okviru ovih aktivnosti preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Banjaluka – pojasnila je Mučibabićeva.