Zabava

"Prodao me je, kivan sam i bijesan na njega, zato što mi je mnogo značio" Desingerica otkrio detalje prekida saradnje sa Pljugicom

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otkrio je da je sa svojim saradnikom Pljugicom završava svaku saradnju i da obojica kreću solo karijere.

Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica
FOTO: DRAGOMIRDESPIC_DESIGN/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Neki datum našeg razilaženja je 15. januar. Tada će se nastupi odvojiti, nastavljamo sa solo karijerom. Što se tiče mojih pjesama, ništa se ne mijenja, sve ostaje isto- započeo je Despić i otkrio kada je došlo do udaljivanja.

– Neke stvari su između nas rečene još prije nekoliko mjeseci, samo što nastupamo do 15. januara i to je to. Problemi su se dešavali još tokom ljeta, ali dečko ima neke druge ljude koji ga savjetuju, tako je izabrao. Nadam se da se priča o razilaženju večeras završava. Krenuo je na neku drugu stranu, zanimaće me kako će to izgledati – nastavio je Desingerica.

Pročitajte još

– Menadžment nam je isti. Postoje neki dogovori koji treba da se ispoštuju, ali se nisu ispoštovali zarad nekih pregleda. Imamo korektan menadžment i razumiju stvari, dobro da nije došlo do nekog većeg konflikta zbog neispoštovanog dogovora.

On je potom otkrio i da nije u kontaktu sa Pljugicom, ali da mu želi svu sreću u karijeri.

– Želim mu svu sreću u karijeri. Ja sam se cijelo ljeto nervirao, izgorio, zarad nekog boljeg sutra, ali sam samo ispao budala. Čemu to da prodaš nekoga zarad pregleda? Svi su mi na početku pitali šta će ti on, ali meni je bilo drago da je neko tada bio ljubomoran na naš uspjeh – rekao je reper, pa konačno otkrio pravi razlog prekida saradnje sa Pljugicom.

– Razlog prekida saradnje je samo on, ništa drugo. Kad je trebao da se da najveći gas, on je povukao ručnu. Posle toga neka razočaranja koja su privatna i ne želim o tome pričati. Kivan sam i bijesan na njega, zato što mi je mnogo značio – završio je Desingerica, a na trenutak se činilo i da su mu zasijale oči od suza dok je objašnjavao sve ovo, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije