Zabava

SOUČAVANJE BIVŠIH LJUBAVNIKA Sonja oplela po Halidu Muslimoviću, on se uključio i vikao "Sve laže!" (VIDEO)

Sonja Bašić, bivša ljubavnica Halida Muslimovića gostovala je u Jutarnjem programu i progovorila o suđenju sa popularnim pjevačem.

SOUČAVANJE BIVŠIH LJUBAVNIKA Sonja oplela po Halidu Muslimoviću, on se uključio i vikao "Sve laže!" (VIDEO)
FOTO: NOVO JUTRO/YOUTUBE/SCREENSHOT

U cijelu dramu uključila se i Aza Hamdžić koja je istakla da ju je Halid prevario zbog novca.

– Više je on bio ljubavnica nego ja. On je presudu dobio i kaznu. Bila sam sigurna da neće dobiti zakonsku kaznu, međutim to smo stavili na viši sud i sad čekamo. On je meni dužan oko 80.000 evra. On jednostavno iskorišćava žene. Prolazi mu ta manipulacija. Piše svašta, on je konstantno na Viberu otkako ustane i to su sad razne žene širom svijeta – priča Sonja Bašić.

– Ja sam sa mojim mužem postala žrtva, jer smo htjeli kao prijatelji da pomognemo Halidu, što je on na kraju ružno upotrebio. Priča kako preko njega hoćemo popularnost, ja sam žena od 50 godina. Ja ne tražim nikakvu popularnost, tražim samo da se meni moje pare vrate. On je od nas uzeo nekih 50.000 – kaže Hamdžićeva.

FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

– On je u Australiji i Americi već osuđen i potvrđen kao zlostavljač žena. Ja te papire imam. Čovjek širom svijeta to radi, a i njegova žena zna za to. Ona sve zna od starta, prva je meni lajkovala sliku sa njim. Ja sam njegovu kćerku školovala dvije godine, dok je mama pokazivala nove grudi i odmarala. Tražio mi je 4.000 maraka za kćerkin fakultet. On je mene pokušao da ošamari, čula sam da je i njegova sadašnja žena nekoliko puta završila krvava. On je ovako dobar preko kamere, smješka se, a kad živiš sa njim, to je haos, ona zove traži pare, to je nonstop samo daj daj daj daj… – dodaje Bašićeva.

Pročitajte još

– Kad sam tražila novac da se vrati, tad sam shvatila da je manipulator. Počela sam učestalije da tražim novac, on je samo smišljao izgovore – priča Aza.

– Žena je molila za svoje pare, dijete joj je bilo bolesno od raka. Nakon mnogo godina, on je pokušavao nazvati, ali ne da vrati pare, već mene da ponizi – priča Sonja.

Halid Muslimović uključio se u emisiju gdje je gošća bila Sonja.

– Prvo da se zahvalim što ste me pustili. Gospođa laže, sve što je rekla, od riječi do riječi. Hvali se da ste jeftini, gospođo Jeremić. Ona je natempirala i na sve načine pokušavala da nađe do nalaza ljekarskih da bih ja bio u zatvoru, ona bi sama sebi slomila ruku. Ona će poslije ovoga pobjeći u Australiju, nema adrese na kojoj se može tužiti. Ja sam dugo ono što jesam. Prije par dana me zamolila da je oženim da prekine sudove. Tražila je kamatare, to sam odbio. Ona meni duguje oko 12.000 evra, ta Aza. Aza mi je dužna jer sam joj pravio kuću. Čist sam u svim postupcima, CIA je to dokazala. Ona voli da se pojavi tu u emisiji, da se dotjera, da kaže da joj je Jeremićka prijateljica – pričao je Muslimović, piše Blic.

Prihvati notifikacije