Zabava

Uživa u tropskom raju: Pjevačica sa mužem otišla na medeni mjesec, kući je čeka SIN IZ PROŠLE VEZE (VIDEO, FOTO)

Folk pjevačica Biljana Sečivanović i njen izabranik Aleksandar Nedić otputovali su na medeni mjesec i to u Dominikansku Republiku.

Uživa u tropskom raju: Pjevačica sa mužem otišla na medeni mjesec, kući je čeka SIN IZ PROŠLE VEZE (VIDEO, FOTO)
FOTO: BILJANASECIVANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Biljana Sečivanović i njen suprug prošlog ljeta organizovali su svadbeno veselje, ali zbog situacije u cijelom svijetu zbog virusa korona, oni su tek sada odlučili da otputuju na ljubavno putovanje.

Kako priča izvor blizak poznatom paru, Aleksandar se potrudio da pripredi svojoj izabranici putovanje iz snova.

Nakon povratka u Srbiju Biljanu čekaju pune ruke posla.

Svoju publiku obradovaće novom pjesmom pod nazivom “Bože daj”.

Pročitajte još

– Pesma je drugačija, pravi narodnjak, nisam još takvu pjesmu snimila, mislim da je ona upravo ono što publika očekuje od mene – izjavila je pjevačica.

– Ljubav ne zna za vrijeme i godine i ako je to to da tada izgovorim “da” ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode – pričala je Bilja svojevremeno povodom negativnih komentara da ženi njenih godina ne priliči da pravi svadbu i nosi vjenčanicu, ali jednostavno joj se nije dalo da prije zablista u bijeloj haljini i ako je imala velike ljubavi, piše Blic.

Ona i Aleksandar vjerili su se prije dvije godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u velelepnoj kući u Vinči. Pjevačica i njen novopečeni suprug žive sa djecom iz svojih prethodnih emotivnih veza – njenim sinom Metejom i njegovom kćerkom Nikolinom.

Podsjetimo, Biljana ima sina Mateju kog je dobila sa biznismenom iz Austrije, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je pjevačica trudna.

Prihvati notifikacije