Društvo

Vučić o zahtjevu roditelja djece iz "Ribnikara" "Država uputila molbu da u savjetu roditelja bude otac ubijene djevojčice"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je da je država uputila molbu i zahtjev Savjetu roditelja Osnovne Škole "Vladislav Ribnikar" da Branko Anđelković, otac poginule djevojčice Mare, bude predstavljen u tom savjetu.

Aleksandar Vučić
FOTO: ANDREJ CUKIC/EPA

On je naveo da ima mnogo zloupotreba u vezi sa tragedijom koja se dogodila.

Vučić je rekao da mu se čini da roditelji ubijene djece pravom, mada, kako kaže, ne želi da bude sudija i da odlučuje, traže određene stvari za sebe i budu predstavljeni u Savjetu roditelja.

Pročitajte još

-Ti roditelji su tražili određene stvari za sebe, trebalo je da budu predstavljeni u savjetu roditelja. Da imaju čovjeka. Trebalo je da bude Branko Anđelković, inače otac poginule djevojčice Mare. I država Srbija je uputila molbu i zahtjev savjetu roditelja da prihvate tog čovjeka za člana savjeta roditelja. Savjet roditelja nije želio da prihvati tu odluku da je donese. I sad ti roditelji kažu, mi samo želimo da država sama radi svoj posao oko memorijalnog centra, što mi već radimo svakako i tu dogovoru sa njima. I ništa više. Ali ovi neće ni da čuju, neće ni da slušaju o čemu je riječ”, rekao je Vučić na TV Hepi.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije