Gradovi

VUJOVIĆ KANDIDAT SDS Šarović: Vrijeme je da Bileća dobije normalnu vlast

Srpska demokratska stranka predstavila je kandidata za načelnika Bileće, Veselina Vujovića.

VUJOVIĆ KANDIDAT SDS Šarović: Vrijeme je da Bileća dobije normalnu vlast
FOTO: SDS

Šanse za pobjedu SDS i našeg načelničkog kandidata, Veselina Vujovića, u Bileći su realne i mislim da imamo priliku da konačno, poslije toliko godina, u Bileći dobijemo normalnu vlast koju građani zaslužuju – istakao je predsjednik SDS, Mirko Šarović, danas u Bileći.

– Uvjeren sam da smo izabrali pravu ličnost i da je Veselin Vujović čovjek koji će predvoditi SDS ka velikoj pobjedi. Veselina poznajem dugo godina i želio sam da i lično podržim njegovu kandidaturu i zato sam danas u Bileći – rekao je Šarović.

On je naglasio da očekuje da podršku Vujoviću daju ne samo opozicione stranke u Bileći već i oni koji ne pripadaju niti jednoj političkoj opciji.

– Veselin Vujović je osoba koja je znala da stane u odbranu Republike Srpske kada je to bilo potrebno i siguran sam da će znati da vodi ovaj grad. Moju bezrezervnu podršku Veselin ima i donijeće pobjedu Bileći u novembru – naglasio je Šarović.

Veselin Vujović na predstavljanju kandidature je rekao da će biti kandidat slobodomislećih građana Bileće.

– Kada postanem načelnik opštine Bileća, napraviću tim koji će raditi za opšte dobro ovog grada. U životu sam uvijek bio borac za opšte dobro i nadam se da će građani Bileće to prepozanti i ukazati mi povjerenje – rekao je Vujović.

Vukanović: On je pošten čovjek

Predstavljanju je prisustvovo i narodni poslanik SDS Nebojša Vukanović. On je rekao da je Vujović u svakom vremenu dokazao da je častan i pošten čovjek i time pokazao da je u stanju oduprijeti se propadanju koje aktuelna vlast provodi poslednjih osam godina u Bileći.

FOTO: SDS
FOTO: SDS

– Posljednjih osam godina u Bileći je najcrnji period njene istorije. Bileća nikad nije bila na koljenima kao posljednjih osam godina. Кljučna stvar je spasiti Bileću iz ruka braće Vuković, Ljuba i Radovana koji iza kulisa rukovode Bilećom posljenjih 40 godina – rekao je Vukanović.

On je daodao da je Radovan Vuković bio sekretar SKOJ u Bileći prije nego se on rodio, a već je napunio 40 godina života.

Podsjećamo, Veselin Vujović trenutno obavlja funkciju predsjednika Boračke organizacije RS u Bileći. Predstavljanju kandidata SDS su prisustovali i kandidati za odbornike SDS i mnogobrojni simaptizeri i članovi SDS u Bileći

Prihvati notifikacije