Politika

ŽELIMO DA OSTANEMO I BORIMO SE Dvojica najmlađih kandidata PDP za gradonačelnike razmjenili iskustva

Dvojica najmlađih kandidata za gradonačelnike u Republici Srpskoj- Draško Stanivuković i Mitar Vidaković, danas su simbolično na Međunarodni dan mladih razmijenili svoja iskustva, političke platforme i programe.

ŽELIMO DA OSTANEMO I BORIMO SE Dvojica najmlađih kandidata PDP za gradonačelnike razmjenili iskustva
FOTO: PDP

Partija demokratskog progresa daje mnogo kvalitetnih mladih ljudi, a među njima i dva najmlađa kandidata za gradonačlnike, Draška Stanivukovića u Banjaluci i Mitra Vidakovića u Zvorniku, na šta smo mi kao Savjet mladih izuzetno ponosni- izjavio je danas predsjednik Savjeta mladih PDP Stefan Gavrić.

Simbolično, kandidaturu za gradonačelnika Zvornika najavio je Mitar Vidaković, koji ima 27 godina, baš kao i kandidat PDP za gradonačelnika Banjaluke.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

– Formirali smo jedan od najmlađih gradskih odbora u Republici, jer želimo da ostanemo i borimo se da svaki čovjek ima pravo na normalan život, posao i dostojanstvo. Naši roditelji su stvarali ovu zemlju i iz tog razloga mi sada želimo da preuzmemo incijativu kako njihov rad i trud u koji su decenijama ulagali ne bi bio uzaludan- kaže Mitar Vidaković.

Iz ove stranke je saopšteno da će Partija demokratskog progresa i u budućnosti nastaviti da otvara put za mlade ljude u politici.