Politika

Željka Cvijanović na vojnoj vježbi u Batajnici: Republika Srpska se raduje svakom napretku Srbije

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je danas da je Republika Srpska uvijek zagledana u Srbiju i da je svaki njen napredak i pozitivan pomak raduje.

Željka Cvijanović u Batajnici
FOTO: ŽELJKA CVIJANOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Raduje nas i činjenica da je Srbija isto tako zagledana u Srpsku i da želi da vidi i nas kako koračamo naprijed u sigurnu budućnost – rekla je Cvijanovićeva novinarima u Batajnici, gdje je na vojnom aerodromu prisustvovala prikazu sposobnosti Vojske Srbije.

Cvijanovićeva je čestitala Srbiji na onome što je danas pokazala.

Pročitajte još

– Mi koji živimo u Republici Srpskoj osjećamo se bolje, komotnije i sigurnije onda kada vidimo da Srbija ima jasan politički stav, kada ekonomski raste i kada radi sve na bezbjednosnom planu, odnosno poboljšava i bezbjednost svoje države ali i svih zemalja regiona – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je ocijenila da ono što je danas prikazano pokazuje veliku snagu i opredijeljenost vlasti Srbije koja je posvećena razvoju države.

Vojska Srbije prikazala je danas na aerodromu u Batajnici novu opremu i vještine svojih pripadnika, u prisustvu najviših zvaničnika Srbije, Republike Srpske i Mađarske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije