Društvo

Bacila mu pare u lice: Srpkinju u Grčkoj konobar nije htio da pusti sa plaže dok ne naruči još dva pića

Koliko god da se trudimo da na godišnjem odmoru zaista i odmorimo, ponekad nam pojedinci svojim postupcima i riječima na trenutak pokvare to uživanje. Upravo to se desilo djevojci iz Srbije, koja je doživjela veliku neprijatnost tokom boravka u Grčkoj.

Bacila mu pare u lice: Srpkinju u Grčkoj konobar nije htio da pusti sa plaže dok ne naruči još dva pića
FOTO: FOTO: NATAŠA TELEBAK/RINGIER

Na društvenoj mreži Tviter, postala je viralna ispovijest djevojke po imenu Mina, a koja je ispričala kako joj je konobar na jednoj od grčkih plaža, navodno tražio da poruči još dva pića prilikom napuštanja plaže na Halkidikiju.

Htjeli da zovu i policiju? Grk nam nije dao da napustimo plažu dok ne naručim još dva pića, minimum 4,5 evra po jednom, iako sam mu rekla se vraćamo, ostavila peškire. Pridružio mu se još jedan, kao zovu policiju ako napustim plažu bez još 9 evra. Onda je L krenula da plače, bukvalno sam mu bacila 10 evra u lice – napisala je.

Pročitajte još

Budući da je ovo šokiralo tviteraše, u nevjerici su je zamolili da napiše u kom mjestu je doživjela neprijatnost.

Kako se kasnije ispostavilo, ljetovala je na Halkidikiju, u mjestu Polihrono, a sam lokal ima “ružnu istoriju” neprijatnosti, sudeći po ispovijestima domaćih turista. Isuviše si fina. Nama se desilo dok smo bili na ručku u restoranu od te plaže da nam pokupe peškire i stvari i stave pored kante za smeće . Tražila sam šefa i takvu frku i galamu sam digla da smo do kraja ljetovanja imali besplatne ležaljke – napisala je druga tviterašica, piše Blic.

Iskustva podijeljena

Međutim, bilo je i onih koji su sa nevjericom gledali na ovaj slučaj, budući da nikada nisu imali slično iskustvo. Ja ne znam gdje vi ljudi letujete. Nama niko ništa nije tražio, bukvalno smo morali da ih dozivamo da poručimo piće. Naplatu ležaljki nisu spomenuli. Dođeš i odeš kada hoćeš. Samo su neke idiote Nijemce otjerali jer su donijeli svoj ručni frižider pun piva. Grci su carevi-  napisao je na kraju rasprave jedan od tviteraša.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu