Magazin

"Žene su ovdje gore od muškaraca" Jasmina okačila sliku sina sa plaže, a onda izazvala buru komentara (FOTO)

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a veliki broj naših državljana jedva čeka svojih "pet minuta" u Grčkoj, zbog čega nestrpljivo odbrojava i prati objave drugih članova.

"Žene su ovdje gore od muškaraca" Jasmina okačila sliku sina sa plaže, a onda izazvala buru komentara (FOTO)
FOTO: SRPSKAINFO
Miločer

Među njima ima i onih koji sa ponosom dijele slike i snimke kako uživaju njihovi najmiliji, pa se nerijetko baš zbog tih objava desi da postanu zvijezde interneta.

Jasmina iz Vršca podijelila je unutar Fejsbuk grupe “Grčka info” snimak sa jedne od najljepših plaža na Kefaloniji, Mirtos, a koji je ubrzo postao meta mnogobrojnih komentara, ali ne zbog ljepote mora i pijeska, već zbog njenog sina.

Majka objavila sliku sina pa izazvala burne komentare na Fejsbuku
FOTO: GRČKA INFO/FACEBOOK/SCREENSHOT

Naime, uz snimak sa mora, ponosna mama je objavila i sliku sina, a zbog čije ljepote i zgodnosti, mnogobrojne dame nisu ni gledale more.

– I dok ja još čekam svoj odmor u avgustu, moj sin je posjetio jednu od najljepših plaža Mirtos – napisala je ona.

Kako je objava sadržala i sliku sina i video sa plaže, nije mnogo prošlo do nizanja komentara. Međutim, usljed zgodnosti i ljepote, dame su se više divile mladiću nego grčkoj obali.

“Ljepotan”, “Vi ćete gospođo ovdje i da oženite sina”, “Nisam ni skontala more od njegove ljepote”, “Ne vidim plažu”, “, samo su neki od komentara dama ispod objave.

Pročitajte još

Muškarcima “zasmetalo”

Ponosna mama se svima redom zahvalila, međutim, uskoro je ipak sklonila sliku sina i ostavila samo video. Razlog se možda krije u tome što je jedan dio muškaraca, da li zbog ljubomore ili iz obijesti, riješio da piše stvari koje ne priliče ovoj grupi i nepoznatoj osobi.

Jedan od takvih komentara se posebno izdvojio.

– Žene u ovom postu su gore od muškaraca “je l’ ideš i ti uz kola” na sajmu automobila – glasio je komentar jednog Aleksandra.

Na kraju se oglasio jedan pripadnik muškog roda koji je prepoznao Jasmininog sina na fotografiji iz Grčke, navodeći kako je on zaista momak na mjestu.

– Plaža je odlična, sin Vam je odličan fudbaler, a prije svega kulturan i vaspitan momak. Pozdrav iz Paraćina – glasio je komentar koji je pobrao veliki broj simpatija, a ostavio ga je muškarac po imenu Saša, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije