Hronika

"Bio je miran i tih, pio je samo vodu" Djevojka koja je bila sa ubicom iz Mladenovca prije masakra iznijela nove detalje o njemu

Nakon tragedije koja se dogodila u u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, kada je 21-godišnji U.B. ubio devetoro, a ranio 13-oro pucanjem iz vatrenog oružja, u Mladenovcu je nastao muk.

Uroš Blažić uhapšen u automobilu
FOTO: MUP

Srbija je u velikoj tuzi i žalosti cijeli dan pričala o horor aktuelnostima, a rijaliti zvijezda Sofija Una Manić je otvorila dušu i ispričala detalje o tome kako je provela svega tri noći prije masakra, upravo sa njim.

Ona je rekla kako je sa ubicom U.B. provela zajedničko vrijeme, te da su zajedno sa njima bili još neki ljudi poznati javnosti.

Pročitajte još

– Tri dana prije masakra sam bila sa U.B. i u potpunom sam šoku za sve što se izdešavalo, te noći nisam mogla da dođem sebi. – rekla je Una i nastavila:

– Ja dečka znam površno, upoznala sam ga to veče, bio je jako miran i tih, čak nije ni pio alkohol, cijelu noć je konzumirao vodu. – kaže ona, pa zaključuje:

– Nešto mi je ispalo u autu i trudio se pola sata da mi pomogne da to pronađem, ma ni na kraj pameti mi ne bi palo da može tako nešto da uradi, ja kada sam vidjela šta se desilo kad me šlog nije strefio – završila je svoju ispovijest, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu