Sudbine

"Znala sam da je lud i da bi uradio to" Bivša učesnica rijalitija o bahatom ubici iz Mladenovca

Bivša učesnica "Zadruge" Viktorija Viki Mitrović bila je veoma bliska sa najboljim drugom osumnjičenog ubice Uroša Blažića, Nikolom Đorđević.

Privođenje Uroša Blažića
FOTO: INSTAGRAM/RINGIER

U stravičnoj pucnjavi koja se dogodila juče u kasnim satima u Mladenovcu i okolini, ubijeno je osmoro, a ranjeno 14 ljudi.

Osumnjičen za ovaj zločin je Uroš Blažić (21), koji je uhapšen jutros oko osam časova, u selu Vinjište, nadomak Kragujevca.

Uroš je bio prijatelj bivšeg učesnika “Zadruge” i fitnes instruktora Nikole Đorđevića, a tim povodom oglasila se i nekadašnja rijaliti takmičarka Viktorija Viki Mitrović, koja je bila veoma bliska sa Nikolom.

Pročitajte još

Na pitanje o Urošu, za Srbiju Danas je odgovorila: “Znala sam da je lud i da bi uradio to. Bio je baš spreman na to, generalno”.

Nikola i Uroš su, inače, na Instagramu su objavljivali zajedničke fotografije, a prije samo šest dana Blažić se sa Đorđevićem hvalio snimcima divljačke vožnje po gradu.

Uroš Blažić
FOTO: NENAD BOŽOVIĆ, MUP/RINGIER

Nikola Đorđević je na Instagramu prije izvjesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš Blažić kupa u ledenom jezeru i govori da je on “mali Kristijan Golubović”, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

Na Blažićevom Instagram nalogu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao “žestok momak”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije