Hronika

"Da sam znao ja bih ga prvi prijavio" Prva izjava zadrugara koji je bio najbolji drug ubice iz Mladenovca

Fitnes instruktor i bodibilder Nikola Đorđević javnosti je postao poznat kao dečko bivše članice grupe "Hurricane", pjevačice Sanje Vučić.

Nikola Đorđević
FOTO: RTV PINK OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Oni su dugogodišnju vezu raskinuli krajem 2020. godine, iako su dvije godine živjeli zajedno. Nakon toga pjevačica se na kratko povukla iz medija, a Đorđević je ušao u “Zadrugu”.

Od tada on je postao javna ličnost, a sve je začudila informacija da je bio jedan od najboljih prijatelja ubice Uroša Blažić, koji je u noći 4. maja počinio masakr u Mladenovcu, kada je ubio osmoro ljudi.

Pročitajte još

Nikola i Uroš imali su zajedničke uspomene iz izlazaka, vozili su iste motore, čak su i dijelili stvari, a Đorđević se od tada potpuno povukao i odbijao da govori za medije, piše Telegraf.

Poslije višemjesečne ćutnje, Đorđević je riješio da da prvu izjavu na ovu temu.

Uroš Blažić
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ, DRUŠTVENE MREŽE, USTUPLJENA FOTOGRAFIJA/KOMBO/RINGIER

Kako kaže, kod Uroša nije vidio naznake da bi mogao nešto tako da uradi.

– Nikad u životu nisam vidio takve naznake kod njega, djelovao mi je kao dobar momak. Ja sam mu pomogao, malo smo se vozili motorima… – rekao je Nikola i otkrio da su se čuli ranije tog dana, prije nego što je Uroš počinio masakr.

– Da sam znao ja bih ga prvi prijavio. Bili smo dobri, a poslije ovog incidenta ne i nećemo nikad više – jedva je izgovorio Nikola Đorđević u emisiji “Vatreno krštenje”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu