Politika

“Dosta je šuplje” Crnadak sumirao rezultate sastanaka u Briselu

Potpredsjednik PDP Igor Crnadak istakao je “pet najjačih utisaka” još jednog, kako ga je nazvao, velikog briselskog dana koji je iza nas.

“Dosta je šuplje” Crnadak sumirao rezultate sastanaka u Briselu
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Crnadak je na društvenim mrežama objavio da su pet najjačih utisaka sa sastanaka koji su danas održani u Briselu sljedeći:

Komesar za proširenje Varhelji izjavio da vidi posvećenost Evropskoj Uniji i pozitivan razvoj događaja u BiH. Niko ne zna na šta je mislio, možda na kriminalizaciju klevete u Republici Srpskoj!? Saša Magazinović oduševljen kako su svi u Briselu govorili jednim, evropskim glasom i žao mu je što narod nije mogao da vidi tu ljepotu i zajedništvo svojih funkcionera. No comment – objavio je Crnadak na Fejsbuku.

Dalje, on navodi da su sljedeći utisci to što Koalicija SNSD-Trojka-HDZ nastavlja da “varaka” i sebe i narod, odmjeravajući na kašičicu evropski napredak.

Pročitajte još

– Jedna trećina jednog uslova, pola drugog, treći zakon dogodine itd. I, uz to, aplaudiraju sebi da dobro rade. Izjava Dine Konakovića da je dobro što se koalicija, uprkos neslaganjima, redovno sastaje. Dajte se onda dogovorite na tim sastancima ima li ruskih kampova u Rogatici, paradžemata i ćelija ISIL u Federaciji, ima li granice, ima li 25. novembra u Banjaluci, smjenjujete li Košarca i Heleza, nemojte dalje sluđivati narod. Dosta je šuplje! Naslov teksta u jednim dnevnim novinama, posvećenog današnjem odlasku 40 funkcionera iz BiH u Brisel – naveo je Crnadak.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije