Hronika

FILMSKA POTJERA Sa probnom dozvolom bježao od policije, pa zvao drugare da ga snimaju (VIDEO)

Policija je poslije filmske potjere u beogradskom naselju Železnik uhapsila mladića (19) kod koga je pronašla drogu. Na društvenim mrežama osvanuo je snimak jurnjave u kome se vidi kako policija prati atomobil marke “micubiši” dok okupljeni građani snimaju i navijaju, pružajući mu podršku.

Automobil policije Srbije
FOTO: RAS SRBIJA

Mladić je takođe tokom jurnjave sa policijom zvao svoje prijatelje, koji su onda izašli, a snimak cijelog događaja postavili na društvene mreže. Sve ovo se desilo na uglu ulica Stjepana Supanca i Radnih akcija.

Policijski službenici su 5. maja ove godine zaustavili u Železniku devetnaestogodišnjeg vozača automobila subaru koji prethodno na naređenje policije nije zaustavio vozilo i protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog nepostupanja po saobraćajnom znaku – navodi se u saopštenju MUP.

Takođe, policija je kod vozača našla tri kesice marihuane, a sumnja se da je on tokom vožnje jednu kesicu marihuane bacio kroz prozor automobila, pa će protiv njega biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Provjerom je utvrđeno da je vozač imao probnu vozačku dozvolu, a automobil je bio registrovan, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu