Zabava

(FOTO) LENA VOLI MARKANTNOG BIZNISMENA On se krije od javnosti, a evo kako izgleda i šta je po obrazovanju

Talentovanu pjevačicu Lenu Kovačević prije jedanaest godina osvojio je Veljko Brčin, sa kojim ima veoma skladan brak.

(FOTO) LENA VOLI MARKANTNOG BIZNISMENA On se krije od javnosti, a evo kako izgleda i šta je po obrazovanju
FOTO: LENAKOVACEVIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ljubav traje, ali jednog od najvažnijih muškaraca u Leninom životu ne viđamo često u javnosti, dok je ona u mnogo navrata isticala da joj je on najveća podrška u životu.

Za vezu kćerke pisca Dušana Kovačevića i biznismena, inače farmaceuta po obrazovanju, saznalo se neposredno pre njihovog vjenčanja.

Mnogi su se prije toga pitali ko je uspio da osvojio Lenu, koja važi za jednu od najljepših pjevačica. Nijedna ljubav, na kraju, ne može da se sakrije, pa tako ni Lenina i Veljkova ljubav nije mogla dugo da ostane tajna.

Lana Kovačević i Veljko Brčin
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ//RINGIER

Veljko, inače, izbjegava javne događaje, a razlog je jednostavan. On nije ljubitelj “crvenog tepiha, premijera, koktela” i sličnog, što njen posao podrazumijeva.

Pjevačica ističe da je sa time i više nego u redu, jer joj je “čitava muška loza” upravo takva, pa joj to nije bilo iznenađenje.

– Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela… Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim…. Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to… Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mjesta gdje ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna – objasnila je s osmijehom jednom prilikom.

Pročitajte još

Njen suprug ne može da izdvoji samo jednu numeru koju sa zadovoljstvom pjeva.

– Ljubitelj je mnogih pjesama. Ali sve pjesme ubjedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa – rekla je za Blic jednom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu