Politika

“Hvala velikom čovjeku, Miloradu Dodiku” Baja Mali Knindža oduševljen ordenom koji mu je uručen na Dan Republike Srpske

Pjevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, rekao je da mu je velika čast što je ove godine, na rođendan Republike Srpske, 9. januara, dobio Orden Njegoša prvog reda.

Milorad Dodik i Baja Mali Knindža
FOTO: PREDSJEDNIK RS

Pajčin je rekao da je ponosan na činjenicu da mu je to značajano priznanje uručio upravo predsjednik Repubike Srpske Milorad Dodik.

Moj rad je protkan patriotizmom i ljubavlju prema Republici Srpskoj. Svako ima pravo na svoj san, ja sam svoj ostvario. Još jednom veliko hvala velikom čovjeku i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Srpska treba da bude ponosna što ima takvog čovjeka za vođu. Živio Milorad Dodik, živjela Republika Srpska – rekao je Pajčin za Srnu.

Pročitajte još

Orden Njegoša prvog reda dodijeljen je Pajčinu koji je rodoljubivim pjesmama pronosio slavu srpskog naroda širom svijeta.

Baja Mali Knindža nastupio je na spektakularnom koncertu 9. januara, na Dan Republike, u Banjaluci, a nastup je započeo novom pjesmom posvećenoj Republici Srpskoj koja je specijalno pripremljena za Dan Srpske kao odgovor na aktuelna dešavanja.

– Ovo je država, nije entitet, onaj što nas ne voli, nema legitimitet – stihovi su pjesme Baje Malog Knindže koju je premijerno izveo 9. januara. 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu