Magazin

Istanjuju živce i izazivaju bijes: Ovi horoskopski znaci izluđuju sve oko sebe

Njihovo ponašanje, stav ili riječi mogu da vas razbjesne u sekundi, a da oni to čak i ne primijete. Ne brinite, nije do toga što ne mare za vas - oni su jednostavno takvi.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovi znaci zodijaka su rođeni da istanjuju živce i izazivaju bijes kod ljudi oko sebe, a da nisu ni svjesni šta su uradili ili rekli… Njihovo ponašanje, stav ili riječi mogu vas natjerati da pobjesnite:

Lav

Misli da je sladak i da dovodi do ludila ljude oko sebe na pozitivan način. Greška! On ljude jednostavno, pa … izluđuje! Lav vjeruje da je nepogrešiv i da će mu biti oprošteno šta god da uradi. Većinu vremena je sebičan, grub i egocentričan. Naravno da sve ovo vidimo, ali na njegovu nesreću, on misli da je… sladak.

Strijelac

Strijelac je tip koji će lako odustati od vas ako nađe nešto bolje ili ako mu se ponudi nešto zanimljivije za njegov ukus. Možda ste ga zvali i čekate da se pojavi a on se ni ne trudi da vam to kaže… neće doći jer mu se nešto desilo. Radi ono što voli i sve do čega mu je stalo je da se zabavlja. Da li će vas prodati u posljednjem trenutku – zavisi od vas.

Pročitajte još

Ovan

On će slušati šta imate da kažete, ali vas je već otpisao i radiće samo ono šta želi i ima na umu. Svaki pokušaj da ga smirite ili posavjetujete obično ima suprotan efekat. Neće praviti kompromise i mijenjati svoj raspored ni za koga. Ako hoćeš, prati ga, inače… svako će svojim putem. Ići će vam na živce jer želi šta god vidi ovdje i sada.

Jarac

Ako se odluči na nešto, svijet će biti uništen, on će to i ostvariti. Ako imate ideju, on će je saslušati, obraditi je i na kraju učiniti svojom. On želi da igra pošteno i u sopstvenom umu smatra da je najbolje da sluša i bude otvoren za nove ideje i prijedloge. Ali! Ako se desi da podbacite, znate da ćete čuti “Rekao sam ti” ili “Rekao bih ti, samo da si me pitao”, prenosi Glas Srpske.

Blizanac

Nikada ne shvata stvari ozbiljno i nikada neće shvatati tuđe planove. Kada Blizanci imaju na umu plan, oni će ga realizovati, a onda… odustanu uz put. Uvijek želi da ima posljednju riječ, uvijek će se truditi da izvrne stvari i predstavi ih onako kako mu odgovara.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije