Magazin

ODLIČNI LJUBAVNICI, UŽASNI PARTNERI Znaci horoskopa koji teško podnose ozbiljne veze

Pojedini horoskopski znaci zaista važe za sjajne ljubavnike, koji se u krevetu trude da maksimalno zadovolje partnerku, ali nemojte se zavaravati da su takvi i u vezi. Naprotiv!

Horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Neke osobe zrače neodoljivom privlačnošću, ali kada je reč o dugotrajnim vezama, ne znaju se iskazati.

Ako ste ikada doživeli strastvenu vezu koja je obećavala romantične noći pod zvijezdama, ali je nestala brzinom snježne pahulje koja se topi na dlanu, vjerojatno ste se susreli s jednim od ovih horoskopskih znakova.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i strastvenosti. U ljubavi su intezivni, strastveni i uvijek spremni za “akciju”. Kao ljubavnici, Ovnovi su nezaboravni. Međutim, kada se radi o dugotrajnim vezama, često su nestrpljivi i nestabilni. Brzo im postaje dosadno i uvijek su u potrazi za novim uzbuđenjima, što narušava stabilnost veze.

Blizanci

Pročitajte još

Blizanci su komunikativni, zabavni i nepredvidivi. Kad je u pitanju ljubav, neprestano su u potrazi za novim iskustvima i avanturama, što ih čini uzbudljivim partnerima. Ali kad se radi o dugoročnim vezama, njihova nestabilna priroda i konstantna potreba za promjenom često uzrokuju probleme. Teško im je biti na jednom mjestu i posvetiti se jednoj osobi na duže staze.

Strijelac

Strijelčevi su poznati po svom slobodnom duhu i ljubavi prema avanturi, zbog čega nije čudno da su se našli na ovoj listi. Oni su strastveni, optimistični i uvijek u potrazi za novim iskustvima. Romantične avanture sa Strelčevima se dugo pamte, ali kad se radi o dugoročnim vezama, njihova potreba za slobodom i stalna potraga za uzbuđenjem često stvaraju prepreke.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne, nezavisne i inventivne. Privlače ljude jer su fascinantne, stalno eksperimentišu s novim idejama i uvijek su spremne za avanturu. Ali u dugoročnim vezama njihova potreba za samoćom i nekonvencionalni pogledi na svijet mogu stvoriti poteškoće.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije