Magazin

Njihova riječ siječe kao mač: Ovo su najsarkastičniji znaci Zodijaka

Bez obzira na sve, uvijek će biti drski i sumnjičavi jer prosto ne umiju drugačije. Ovo su najsarkastičniji horoskopski znakovi Zodijaka.

građani gospodska kafa
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Položaj Mjeseca pomaže da odredite svoju sklonost ka tome da budete cinični ili ne, pošto intuicija i emocije koje izražava Mjesec odražavaju ono što zaista osjećamo.

Da li vas vaša sumnja prema drugima tjera da odgurnete one koji dovode u pitanje vaša uvjerenja? Pročitajte u nastavku da li ste drski i sarkastični prema horoskopu.

Djevica

Djevica želi da njen život teče besprijekorno. Oni su perfekcionisti Zodijaka i daju 110% sebe u svemu što rade.

Međutim, ovaj perfekcionizam može da ih navesti da traže zamjerke ili da kritikuju u svakoj situaciji ili vezi.

Generalno, cinizam u Devici je posljedica fokusiranja na negativne osobine više nego na pozitivne. On vidi svijet kritičkim okom i to zato što ima visoke standarde, na osnovu kojih odbija da pravi kompromise.

Kuća koja odgovara njenom horoskopskom znaku je šesta, što je u vezi sa pomaganjem i ima mnogo toga da kaže o njenom altruizmu. Međutim, njena nesebična spremnost da pomogne obično je praćena dozom sarkazma u pogledu tuđih namera prema njoj.

Pročitajte još

Škorpija

Škorpija je stabilan vodeni znak i sve duboko osjeća, ali u oblasti emocija radije se “igra” na sigurno. Ovaj znak povezan je sa radikalnim promjenama, i ne pokazuje veliku spremnost da razmišlja o pozitivnoj strani stvari.

Svoj cinizam doživljava više kao realizam – mada ne bi škodilo uopšte da zauzme blaži pogled na određene situacije.

Prirodno nepovjerenje prema drugima jedna je od glavnih karakteristika žene Škorpije. Na kraju krajeva, njima vlada Pluton, planeta koja vlada tajnama, tabuima, preporodom i transformacijom.

Jarac

Jarčevi su izuzetno praktični, zbog čega ih to često čini ili obeshrabrenim ili pesimističnim u vezi sa svim segmentima života.

Jedna od stvari koje izražava Saturn, koji vlada Jarcem, jeste ograničenje. To znači da Jarčevi imaju tendenciju da “uđu u igru” tek nakon što su potpuno sigurni i prirodno su skeptični prema svakoj situaciji sa kojom se suočavaju.

Svi ga prepoznaju zbog njegovog duboko ukorenjenog osjećaja odgovornosti. Kao zemljani znak, oni su prirodno pragmatični, pa je Jarcu lako da bude sarkastičan i ciničan.

Vodolija

Dok Vodolije prave velike vizije za budućnost, prilično im je teško da žive i uživaju u svakom trenutku. Vrlo je vjerovatno da će brzo postati frustrirani kada postojeće strukture i sistemi koje su isplanirali ne funkcionišu.

Postoji razlog zašto Vodolija dovodi sve u pitanju. Kao aktivistkinja Zodijaka, potpuno je svjesna sebične pohlepe u svijetu i odlučna je da društvo pomjerite naprijed, upravo iz tog razloga. Uran, koji vlada Vodolijama, može ih učiniti prilično ciničnim i drskim.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije