Magazin

Oni su pouzdani i ulivaju povjerenje: Ova tri znaka Zodijaka su IDEALNI MUŽEVI u očima vaših roditelja

Upoznavanje partnera sa roditeljima nikad nije lako i jednostavno. Međutim, ovo su muškarci Zodijaka koji osvajaju vaše roditelje i oko njih ne morate da brinete.

Par sjedi zagrljen na klupi
FOTO: ROBERT GETEL/RINGIER

Krajnje je vrijeme da svog partnera upoznate sa roditeljima, a ako je vaš partner u nekom od ovih horoskopskih znakova, onda o ovom susretu uopšte ne morate da brinete. Ova 3 znaka su idealni muževi u očima vaših roditelja.

Bik

Bikovi će biti vaša čvrsta i pouzdana stijena. On ne samo da će ubijediti vaše roditelje da je divna osoba i odličan partner, već su njegove osobine veoma karakteristične. Ovaj zemljani znak će uložiti sve napore da stvori čvrste osnove za prosperitet vaše veze, a to će i vaši roditelji uočiti. Osim toga, ovom muškarcu neće biti teško da vam pomogne oko postavljanja stola ili pranja sudova. Da bi stvar bila još ljepša, Bikovi su i dobri kuvari, pa će i ovu vještinu iskoristiti da osvoji roditelje svoje voljene.

Rak

Poznato je da je Rak porodični znak. Iako će možda u početku, muškarac u ovom znaku biti stidljiv pred vašim roditeljima, njegova dobroćudna priroda će se ubrzo pokazati. Ovakvi muškarci imaju potrebu da svi oko njega budu zbrinuti. On oduvijek sanja da zasnuje porodicu, pa mu je veoma stalo do dobrih odnosa sa roditeljima njegove voljene.

Pročitajte još

On se veoma brine da zaštiti svoje voljene, pazeći da su zdravi, bezbjedni i zadovoljni.

Vaga

Vage imaju pozitivnu energiju. Njihov šarm je toliko suptilan da će pokolebati čak i najopreznije roditelje. Oni su veoma odani u vezi i postavljaju svog partnera u centar sveta. Ukoliko je vaš partner Vaga, roditelji će odmah vidjeti očiglednu brigu za vas i biće sigurni da ste u dobrim rukama. Čak i ako nema ništa zajedničko sa vašim roditeljima, on će uspjeti da pronađe nešto što ih povezuje i izaziva njihovo povjerenje. Ako razgovor krene opasnim putevima, on će pokušati da skrene temu i umiri situaciju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije