Magazin

OPASNE TURBULENCIJE U LJUBAVI Ova tri znaka Zodijaka bi se mogla razvesti do kraja godine

Kako astrolozi tvrde, tri znaka Zodijaka su u opasnosti da se razvedu do kraja 2023. godine.

muškarac i žena u kuhinji
FOTO: JESS AND GABRIEL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ljubav se ne gradi za dan, ali se i ne ruši. Ali, ako je dovoljno jaka, postoji poštovanje i volja, sve je rješivo, pogotovo kada nastanu problemi.

No, činjenica je da vam nekad okolnosti ne idu na ruku.

Kako astrolozi kažu, od svih znakova Zodijaka tri su u velikoj opasnosti od bura na ljubavnom planu.

Naravno, samo od vas zavisi da li ćete prevazići problem ili pustiti sve “niz vodu”, ali ako postoje emocije, borite se!

Ovan

Ovan je poznat po svom strastvenom i impulsivnom karakteru. 2023. godine te osobine bi mogle dovesti do nesuglasica u braku, posebno ako partneri ne dijele njihovu želju za uzbuđenjem i avanturom. Ako Ovnovi ne pronađu ravnotežu između individualnog izražavanja i obaveza prema partneru, mogli bi da se suoči sa problemima koje vode do razvoda.

Pročitajte još

Djevice

Device su poznate po svom analitičkom umu, perfekcionizmu i potrebi za redom. Iako su to često pozitivne osobine, Djevice bi ove godine mogle biti prekritične prema svojim partnerima, a to bi moglo izazvati nesporazume. Djevica će morati da nauči da bude fleksibilnija i otvorenija prema nesavršenostima svog partnera kako bi izbjegla potencijalni razvod.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom, ali 2023. mogli bi se suočiti sa izazovima koji dovode u pitanje njihovu sposobnost da postignu ovu ravnotežu. Ako Vaga dozvoli da se njen životni balans previše naruši, bilo kroz konflikt ili prevelike kompromise, moglo bi doći do razvoda.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije