Magazin

ZVJEZDANA ANALIZA Kako se slažu mama i dijete rođeni istom znaku Zodijaka

Ukoliko ste jedan od roditelja čiji je ovo slučaj, vrijeme je da saznate šta zvijezde kažu o tome kako se slažu mama i dijete.

ZVJEZDANA ANALIZA Kako se slažu mama i dijete rođeni istom znaku Zodijaka
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Astrologija govori mnogo toga o sudbini, ali prvenstveno i karakteru neke osobe.

Možda niste svjesni svih svojih karakteristika, mana i vrlina, a dijete na neki način može da bude vaše ogledalo. Ono je vaša mala verzija, pomozite mu da bolje upozna svijet u skladu sa svojim karakterom.

Otkrijte kako se slažete i koji je vaš zadatak.

Ovan i Ovan

U ovoj kombinacije je mnogo snažne energije. Kako biste dobro funkcionisali moraće da ponekad popustite i da se prilagodite svom mališanu. Pazite šta radite jer sve upija, ako želite da mu budete dobar uzor.

Bik i Bik

U potpunosti ćete se razumjeti, ali sve mora da ide polako, čak i kada vi jako želite da ubrzate stvari. Možete da pomognete svom mališanu da istraži svijet kroz dobru hranu, vrijeme provedeno u prirodi i da mu otkrijete ljepotu umjetosti.

Blizanac i Blizanac

Kao tandem ste dobri domaćini i plijenite pažnju. Važno je da pomognete djetetu da ima više samopouzdanja. Naučite ga da slobodno iskaže svoje misli, pa čak i kada se to mnogima ne dopada.

Rak i Rak

Kako se slažu mama i dijete? Prenaglašene emocije su karakteristične kako kod mame, tako i kod djeteta. I pored toga, veoma intuitivni. Vaš je zadatak da naučite svoje mališane – ali i sebe, da se ne plaši izazova, suočavanja. Naučite ga da hoda hrabro naprijed.

Pročitajte još

Lav i Lav

Na pitanje kako se slažu mama i dijete – ovo je još jedan žestok i vatren par! I to veoma zabavan koji ume da unese u svako društvo. Zbog toga vas obožavaju i rado pozivaju na druženje. Ne morate da mnogo brinete o svom djetetu jer ono tačno zna šta hoće i kako da se izbori za svoje mjesto.

Djevica i Djevica

Činite se da ste tihi i rezervisani, ali oboje samo prihvatate svoje okruženje i druge ljude. Treba da naučite dijete da savršenstvo ne postoji i da s vremena na vrijeme malo popusti. Dijete treba da shvati da prevelika rigidnost može da mu naškodi u životu.

Vaga i Vaga

Roditelj Vaga i dijete Vaga su najbolji prijatelja. Ne postoji jača veza između ove mame i djeteta. Mada, pazite da ne budete previše posesivni jer dijete kako raste mora da nauči da bude samostalno.

Škorpija i Škorpija

Kad god vidimo isti znak, znamo da vam je suđeno da budete ogledalo jedno drugom: u dobrom, lođem, usponima i padovima. Možda nećete biti previše vezani jedno za drugo, ali ćete uvijek biti potpora jedno drugom.

Srijelac i Strijelac

Vi i vaš mali Strijelac žudićete da budete u centru pažnje, ali problem nastaje zato što svako želi da je samo ono u cetrnu pažnje. Kao roditelj, treba na suptilan način da se pobrinete za to da dijete nauči da se samo izbori da bude u centru pažnje.

Jarac i Jarac

Siguran skup starih duša koje su se pronašle. Uvijek ćete biti učitelj svom djetetu Jarcu, a oni savršeni učenici – da, čak i kao mali. Oni će nastaviti da vas čine ponosnim dok ne postanu odrasli.

Vodolija i Vodolija

Dvostruka Vodolija, a to znači da vam je suđeno da budete inovativni lideri. Zajedno ćete pokazati svijetu bolji put, pun ljubavi, razumijevanja i podrške.

Ribe i Ribe

Kada se radi o tome kako se slažu mama i dijete u istom znaku, možemo samo da zamislimo kreativnost koja izlazi iz ovog para. Vas dvoje inspirišete jedno drugo na nevjerovatan način.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije