Zabava

"Ko se opeče na jogurt, duva i u mlijeko" Bivša zadrugarka htjela da citira narodnu izreku, pa se izblamirala za medalju (FOTO)

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić ne prestaje da niže skandale ni nakon izlaska iz rijalitija.

Anđela Đuričić
FOTO: ANDJELAADJURICICC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

U Zadruzi je pokazala nasilničko ponašanje zbog kog je i diskvalifikovana, pogazila sva moralna načela u koja se klela, zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, a sada pokušava na sve moguće načine da se domogne slave i estrade, pa se blamira na dnevnom nivou.

Anđela Đuričić pozira
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Anđela Đuričić je, naime, u jednoj emisiji pokušala da citira narodnu izreku, međutim zbog onog što je izgovorila izazvala je lavinu smijeha na mrežama.

– Ko se opeče na jogurt, duva i u mleko – rekla je Anđela Đuričič, a onda su uslijedili komentari poput: “Bože ova žena ne prestaje da se blamira”, “Djevojko uključi logiku malo”, “Poslije ovog blama ne može je oprati ni Sava ni Dunav”, “Pa dobro je rekla hahahaha”, “Mene je blam njenog blama”, samo su neki od komentara.

Inače, Anđela Đuričić nakon izlaska iz Zadruge i raskida sa Zvezdanom Slavnićem na sve načine pokušava da se domogne slave. Prvo se oprobala kao voditeljka, a nedavno je iznenadila mnoge kada je objavila sliku iz studija i otkrila da snima prvu pjesmu.

Pročitajte još

Podsjetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

– Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi – rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom, piše Blic.

– Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mjestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svjetlu sa ljudima koji su me vrijedni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobjede – rekla je ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu